• AutoCAD LT 2014
  Ammattilaisten piirto- ja detaljointiohjelmisto AutoCAD LT on tietojen yhteensopivuuden, luotettavuuden ja tuottavuuden tae. Dokumentoi ja jaa suunnitelmia tarkasti ja tehokkaasti AutoCAD LT:n tehokkailla 2D-piirtotyökaluilla. Aidon DWG-tiedostomuodon ansiosta teet asiakkaiden ja kollegoiden kanssa yhteisyötä luotettavasti ja ilman yhteensopivuusongelmia.

  Jopa 300 EUR hyvitys uudesta AutoCAD LT -lisenssistä!
 • Hanki Adobe-tuotteet pelkällä vuosisopimushinnalla!
  Kuvittele, että työryhmälläsi olisi aina käytössään parhaat työkalut. Kuvittele, että työryhmän jäsenet voisivat säästää aikaa jakamalla tiedostoja ja kansioita saumattomasti mistä tahansa laitteesta. Sellainen on Adobe® Creative Cloud™ Työryhmille. Saat koko CS6-työkalujen kokoelman ja ainutlaatuiset päivitykset sekä paljon työryhmäkohtaisia toimintoja, mikä tekee yhdessä työskentelystä — ja lisenssien hallinnasta — vaivattomampaa kuin koskaan aikaisemmin.

  Creative Cloud -promo – Alennus normaalihinnoista jopa 40%
  Creative Cloudista on käynnissä Grand Gesture -promo. Kampanja koskee yritys- ja julkishallinnon asiakkaita, joilla on entuudestaan käytössä vähintään CS3-tasolla olevia Adobe-tuotteita. >> Lue lisää!
 • Adobe Photoshop CC
  Photoshop on digitaalisen kuvankäsittelyn ja muokkauksen alan standardi, joka tuo käyttöön ammattikäyttöön soveltuvia monipuolisia retusointityökaluja ja sisältää tehokkaita muokkaustoimintoja, jotka on suunniteltu käyttäjien innoittamista ajatellen.
 • Mindjet MindManager
  Paranna tuottavuuttasi entistä tehokkaammalla MindManagerilla. Uuden MindManagerin avulla analysoit, suunnittelet ja nopeutat päätöksentekoa.
 • Ammattilaisten suosima ohjelma PDF-tiedostojen tarkistamiseen ja korjaamiseen. PitStopin uusittu preflight-raportti on selkeä ja havainnollinen, ohjaten käyttäjän suoraan mahdolliseen ongelmakohtaan.
 • Veeam Backup & Replication
  Virtualisointi tarjoaa mahdollisuuden alentaa kustannuksia ja samalla kasvattaa palveluastetta. Veeam on kehittänyt patentoidun tekniikan Backup & Replication -ohjelmistoon, jolla voidaan käyttää virtuaalikonetta suoraan backup-tiedostosta. Tekniikkaa kutsutaan vPoweriksi ja sen etuja ovat välitön koko koneen palautus, tiettyjen kohteiden palautus mistä tahansa sovelluksesta ja automaattinen varmistus backupin palautusmahdollisuudesta.
 • Symantec PGP Desktop
  PGP Desktop sisältää kolme eri salaussovellusta yhdessä ohjelmistossa. PGP Desktop Email tarjoaa politiikkapohjaisen sähköpostin salauksen. PGP Whole Disk Encryption mahdollistaa salauksen kiintolevyille, optisille levyille ja USB-massamuisteille. PGP NetShare on tarkoitettu yrityksen verkkojakojen salaukseen.
 • Autodesk Revit LT 2014
  Koe tietomallinnuksen intuitiivisuus Autodesk® Revit LT™ -ohjelmistolla—saatavilla myös osana AutoCAD® Revit LT™ Suite 2013 -ohjelmistopakettia. Tuota korkealaatuisia suunnitelmia ja dokumentteja. Luo rakennuksistasi 3D-renderoinnit pilvessä Autodesk® 360 Rendering -palvelulla, joka sisältyy Autodesk® Subscription -sopimukseen.
 • Altova XMLSpy 2014
  Altova XMLSpy on alan johtava XML-editori ja -kehitysympäristö.AutoCAD
LT 2015

hinta:
1198,00 EUR
(1485,52 EUR)

3ds Max
2014 SLM

hinta:
3900,00 EUR
(4836,00 EUR)

Maya
2014 SLM

hinta:
3900,00 EUR
(4836,00 EUR)


 

MSDN-uusinnat

Kysy huippuehdot!
myynti@ohjelmistot.com


Creative Suite 6 Design & Web Premium Eng

hinta:
1926,00 EUR
(2388,24 EUR)

Creative Suite 6 Design Standard Eng

hinta:
1289,00 EUR
(1598,36 EUR)

Creative Suite 6 Master Collection

hinta:
2846,00 EUR
(3529,04 EUR)


ostoskorissasi on 0 tuotetta.
yhteensä: 0,00 EUR

Voit tehdä tilauksen myös
sähköpostitse osoitteeseen
www-kauppa@ohjelmistot.com
Hinnat alv. 0% (suluissa hinnat sis. alv. 24%). Kaikki tuotemerkit kuuluvat niiden laillisille haltijoille.