SOFTWARE EXPLOSION OY - toimitusehdot

Ohjelmistojen käyttöoikeuden eli lisenssin (jäljempänä ”tuote”) toimituksessa sovelletaan edempänä seuraavia toimitusehtoja. Tuotteen käyttöön sovelletaan sen mukana toimitettavaa tai siihen sisältyvää käyttöoikeussopimusta.

Toimitus

Toimitus tapahtuu postilähetyksenä. Veloitus postilähetyksestä on 12,00 EUR (14,64 EUR sis. alv. 24%) per tilaus. Toimituskuluihin sisältyvät postimaksut, pakkauskulut ja postiennakkomaksut. Kaikki postipaketit ovat vakuutettuja toimestamme. Vaaranvastuu tuotteesta siirtyy ostajalle, kun tavara on luovutettu.

Postiennakkolähetyksen lunastamatta jättäminen

Postiennakkolähetyksen lunastamatta jättäminen ei ole kuluttajansuojalain suoman mahdollisuuden mukainen tuotteen palautus, vaan se on ostajan toimesta tapahtuva sopimusrikkomus (Kuluttajansuojalaki 5. luku 25 §). Edellä mainitun laisissa tapauksissa myyjällä on oikeus vaatia ostajalta korvausta myyjälle aiheutuneista kuluista (Kuluttajansuojalaki 5. luku 28 §). Perimme kaikista lunastamatta jätetyistä postiennakkopaketeista 18,00 EUR (22,96 EUR sis. alv. 24%).

Maksuehdot

Tuotteet on mahdollista tilata postiennakolla tai maksaa Nordea Solon, Osuuspankin Kultarahan, Sampo Verkkomaksun tai Luottokunnan Digitaalisen Maksupäätteen kautta.

Luottokortilla (MasterCard, EuroCard, Visa) maksamisessa käytössämme on Luottokunnan Digitaalinen Maksipääte, joka toimii vastaavasti kuin pankkien online-maksut. Luottokorttisi numero ei koskaan tule tietoomme koska kortin varmentamisen ja maksun suorittamisen hoitaa Luottokunnan oma maksupalvelin. Luottokunnan Digitaalinen maksupääte käyttää suojattuja SSL-yhteyksiä ja sen käyttö on täysin turvallista.

Voit myös maksaa luottokortilla faxaamalla tilauksen ja luottokorttitiedot numeroon 010 830 5610. Älä koskaan lähetä luottokorttisi tietoja sähköpostitse.

Sammon asiakkailla on mahdollisuus maksaa verkko-ostoksensa myös Sammon Eurocardilla, Visalla tai luotollisen pankkikortin luotolla. Erillistä kortinlukijaa ei tarvita. Maksutapa on turvallinen, sillä kortin numeroa ei välitetä verkossa. Eurocard-laskua maksaessasi voit lisäksi valita, suoritatko ostoksen luotolta vai käytätkö kortin maksuaikaominaisuutta.

Software Explosion Oy:n luottoasiakkaat voivat tilata automaattisesti laskulla. Kuluttajille emme toimita laskulla.

Tuotteet

Tuoteluettelossa esiintyvät hinnat sisältävät sekä verollisen, että verottoman hinnan. Software Explosion Oy pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Software Explosion Oy ei vastaa tuoteluettelon mahdollisista virheistä. Sivuilla esiintyvien tuotteiden tavaramerkkioikeudet kuuluvat niiden laillisille haltijoille.

Omistuksenpidätysoikeus

Omistusoikeus myytyyn tuotteeseen siirtyy ostajalle, kun hän on maksanut kauppahinnan Software Explosion Oy:lle kokonaisuudessaan, sekä täyttänyt kaikki kauppaan liittyvät muut velvoitteet.

Takuu/Vastuunrajoitus

Tuotteet myydään sellaisina kuin ne ostohetkellä ovat. Sikäli kuin tuotteelle annetaan takuu, ehdot on yksilöity käyttöoikeussopimuksessa tuotteen valmistajan toimesta. Software Explosion Oy ei myönnä itsenäistä takuuta tuotteelle. Mikäli tuotteessa todetaan puutteita, tulee ostajan ilmoittaa niistä Software Explosion Oy:lle kohtuullisessa ajassa siitä, kun virhe on todettu.

Software Explosion Oy torjuu pätemättöminä kaikki tuotetta koskevat takuut ja vastuut, kuten ohjelmiston soveltuvuudesta kaupankäynnin kohteeksi, johonkin tiettyyn tarkoitukseen tai kolmansien oikeuksien loukkaamattomuudesta. Software Explosion Oy ei vastaa ostajan suorittamista virheellisistä asennuksista tai muutoksista, jotka on tehty ilman Software Explosion Oy:n suostumusta tai muustakaan käyttöoikeussopimuksen vastaisesta käytöstä aiheutuneesta virheestä tai vahingosta. Software Explosion Oy ei vastaa toimittamansa kolmannen osapuolen valmisohjelmiston virheestä tai virheen aiheuttamasta vahingosta , mikäli kirjallisesti ei ole toisin sovittu. Software Explosion Oy ei vastaa tuotteen normaalista kulumisesta ja huononemisesta, kuten ei myöskään tuotteiden vuosi 2000 yhteensopivuudesta. Software Explosion Oy ei vastaa ostajalle aiheutuneesta välillisestä vahingosta. Kaikissa tapauksissa Software Explosion Oy:n vastuu vahingosta rajoittuu virheellisen tuotteen hintaan.

Kuluttajia koskevat erityisehdot

Ostajalla on oikeus palauttaa tuote 14 päivän kuluessa sen vastaanottamisesta. Tuote palautetaan Software Explosion Oy:lle halvinta kuljetustapaa käyttäen. Mikäli palautukseen oikeutettu ostaja haluaa palauttaa tuotteen, on toivottavaa, että ostaja ottaa ensin yhteyttä Software Explosion Oy:n myyntiin 010 830 5600. Ostajan palautusoikeuden edellytyksenä on, että tuote on käyttämätön ja muuttumaton.

Palautusosoite

Mikäli ostajalla on näiden toimitusehtojen nojalla oikeus palautukseen, tulee tuotteet palauttaa osoitteella: Software Explosion Oy, Kypärätie 4, 40630 Jyväskylä.

Erimielisyydet

Jos erimielisyyksiä ei voida ratkaista osapuolten välisellä neuvottelulla, kaupasta aiheutuvat erimielisyydet käsitellään muussa kuin kuluttajakaupassa aina Jyväskylän käräjäoikeudessa. Jos kuluttajakaupassa erimielisyydet saatetaan tuomioistuimen ratkaistavaksi, kuluttaja voi yleisistä oikeuspaikkasäännöistä poiketen nostaa kanteen myös asuinpaikkansa yleisessä alioikeudessa.

Lisätietoja

Mikäli haluat lisätietoja näihin toimitusehtoihin tai käyttöoikeussopimuksiin liittyen tai vastauksia muihin kysymyksiin voit ottaa yhteyttä lähettämällä postia edellä mainittuun palautusosoitteeseen, soittamalla numeroon 010 830 5600 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@ohjelmistot.com
ostoskorissasi on 0 tuotetta.
yhteensä: 0,00 EUR

Voit tehdä tilauksen myös
sähköpostitse osoitteeseen
www-kauppa@ohjelmistot.com

Software Explosion Oy on ainoastaan ohjelmistoihin ja ohjelmistolisenssei- hin ja koulutuksiin keskittynyt yritys. Olemme toimineet jo vuodesta 1994 saakka ja henkilökunnallamme on erittäin vahva kokemus ohjelmisto- asioissa ja omaammekin useiden eri ohjelmistovalmistajien teknisiä ja lisenssisertifiointeja.


Hinnat alv. 0% (suluissa hinnat sis. alv. 24%). Kaikki tuotemerkit kuuluvat niiden laillisille haltijoille.