FileMaker - FileMaker Server

Voit isännöidä FileMaker Pro -käyttäjiä suojatusti verkossa tai Webissä lisäämällä FileMaker Server 12 -ratkaisun (edellyttää, että FileMaker Pro hankitaan erikseen). Se on nopea, luotettava ja helposti hallinnoitava palvelinohjelmisto, jolla voi hallita FileMaker Pro -tietokantoja.

Kun käytät FileMaker Gota iPad- ja iPhone-tietokantojen käsittelemiseen, voit muodostaa yhteyden FileMaker Serverissä ylläpidettyihin tietokantoihin ja käyttää ajantasaisia tietoja. Kaikki liikkeellä ollessasi tietoihin tekemäsi muutokset ovat heti muun tiimin käytettävissä. Voit muodostaa FileMaker Server -yhteyden langattoman lähiverkon tai Internetin kautta käyttämällä Wi-Fi- tai 3G-yhteyttä.

Voit myös valita FileMaker Server Advanced, jossa on Instant Web Publishing -ominaisuudet, ODBC/JDBC-tuki ja mahdollisuus yhdistää vieläkin suurempiin FileMaker Pro -käyttäjäryhmiin.

Päivityksen voi tehdä versioista 9, 10 ja 11 (version 9 päivitysoikeus päättyy 27.9.2012).
TUOTE €-hinta
alv. 0%
€-hinta
alv. 24%
FileMaker Server 13 KYSY! pyydä tarjous

ostoskorissasi on 0 tuotetta.
yhteensä: 0,00 EUR

Voit tehdä tilauksen myös
sähköpostitse osoitteeseen
www-kauppa@ohjelmistot.com

Software Explosion Oy on ainoastaan ohjelmistoihin ja ohjelmistolisenssei- hin ja koulutuksiin keskittynyt yritys. Olemme toimineet jo vuodesta 1994 saakka ja henkilökunnallamme on erittäin vahva kokemus ohjelmisto- asioissa ja omaammekin useiden eri ohjelmistovalmistajien teknisiä ja lisenssisertifiointeja.


Hinnat alv. 0% (suluissa hinnat sis. alv. 24%). Kaikki tuotemerkit kuuluvat niiden laillisille haltijoille.