Symantec - PGP Desktop

PGP Desktop sisältää kolme eri salaussovellusta yhdessä ohjelmistossa. Kaikki sovellukset siis ovat aina asennettuna mutta hankkimasi lisenssi määrittelee, mitkä sovellukset ovat käytössäsi.

PGP Desktop Email tarjoaa politiikkapohjaisen sähköpostin salauksen. Salauspolitiikka voidaan määritellä keskitetysti PGP Universal Serveriltä tai manuaalisesti työasemansovelluksessa. Salauspolitiikan määrittelyyn on useita eri tapoja. Voidaan esimerkiksi määritellä, että kaikki tiettylle yhteistyökumppanille lähetetyt viestit tulee salata ja allekirjoittaa.

PGP Whole Disk Encryption mahdollistaa salauksen kiintolevyille, optisille levyille ja USB-massamuisteille. Salaus voidaan toteuttaa sektoripohjaisesti tai luomalla massamuistille niin sanottu virtuaalilevyasema. Käynnistyslevyn salaus mahdollistaa myös ennen käyttöjärjestelmän lataamista suoritettavan tunnistautumisen. Tällöin kiintolevyä ei pysty lukemaan ilman asianmukaista salausavainta vaikka kiintolevy liitettäisiin johonkin toiseen järjestelmään. Käytettäessä tätä sovellusta yhdessä PGP Universal Serverin keskitetyn hallinnan kanssa voidaan tarvittaessa määrätä asiakaskoneiden salaustaso.

PGP NetShare on tarkoitettu yrityksen verkkojakojen salaukseen. Salatun verkkojaon luoja määrittelee mikä kansio salataan ja ketkä voivat lukea sen sisällä olevia salattuja tiedostoja. Määrittelyn jälkeen tiedostot tuossa verkkojaossa salataan ja puretaan automaattisesti. Käyttäjien lisäys ja poisto on myös hyvin helppoa.

PGP Desktop tuotteet ovat saatavana myös erilaisina paketointeina:

PGP Desktop Corporate sisältää PGP NetSharen, PGP Whole Disk Encryptionin ja PGP Desktop Emailin.

PGP Desktop Professional sisältää PGP Whole Disk Encryptionin ja PGP Desktop Emailin.

PGP Desktop Storage sisältää PGP NetSharen ja PGP Whole Disk Encryptionin.
TUOTE €-hinta
alv. 0%
€-hinta
alv. 24%

ostoskorissasi on 0 tuotetta.
yhteensä: 0,00 EUR

Voit tehdä tilauksen myös
sähköpostitse osoitteeseen
www-kauppa@ohjelmistot.com

Software Explosion Oy on ainoastaan ohjelmistoihin ja ohjelmistolisenssei- hin ja koulutuksiin keskittynyt yritys. Olemme toimineet jo vuodesta 1994 saakka ja henkilökunnallamme on erittäin vahva kokemus ohjelmisto- asioissa ja omaammekin useiden eri ohjelmistovalmistajien teknisiä ja lisenssisertifiointeja.


Hinnat alv. 0% (suluissa hinnat sis. alv. 24%). Kaikki tuotemerkit kuuluvat niiden laillisille haltijoille.