Symantec - Endpoint Protection

Symantecin Insight™-tekniikkaa hyödyntävä ratkaisu tunnistaa uudet uhat saman tien ja muuttaa merkittävästi IT-osastojen tapaa tarkistaa, valvoa, reagoida ja jopa ehkäistä uhkia pääsemästä verkkoon. Symantec Endpoint Protection 12.1 on nopea ja tehokas päätelaitteiden suojausratkaisu, joka antaa kehittyneen suojan kaikentyyppisiltä hyökkäyksiltä sekä fyysisille että virtuaalisille järjestelmille.

  • Tehokas tietoturva: Symantec Endpoint Protection 12.1 käyttää uusinta tunnistustekniikkaa, esimerkiksi Insight ja reaaliaikainen käyttäytymisen valvonta. Kyky tunnistaa uhat entistä aikaisemmin ja tarkemmin auttaa organisaatioita pysäyttämään haitallisen käyttäytymisen ja automatisoimaan uhkien torjunnan.
  • Entistä parempi suorituskyky: Symantec Endpoint Protection 12.1 -ohjelman Insight-tekniikka pienentää tarkistusten kokonaismäärää jopa 70%. Se on suorituskyvyltään niin nopea, etteivät käyttäjät edes huomaa sitä.
  • Suunniteltu virtuaaliympäristöihin: Suojaa virtuaalityöasemiasi ja -palvelimiasi ratkaisulla, joka on testattu ja optimoitu toimimaan saumattomasti VMware®-, Citrix®- ja Microsoft®-virtuaaliympäristöissä.
  • Entistä nopeampi ja joustavampi hallinnointi: Symantec Endpoint Protection 12.1 -hallintakonsoli on entistä nopeampi ja tehokkaampi.

Symantec Endpoint Protection auttaa valvomaan päätelaitteiden suojausta kiinteällä verkonkäytönvalvonnalla, laitehallinnalla ja sovellusten hallinnalla. Windows-, Mac OS X- ja Linux-järjestelmiä tukeva tuote on integroitu Symantec Protection Center -järjestelmään päätelaitteiden, palvelinten, sähköpostin ja yhteyskäytävän suojausratkaisujen hallinnan yksinkertaistamiseksi.

Vaivaton ja saumaton siirtyminen

Symantec on sitoutunut helpottamaan parhaan suojauksen hankkimista ja tarjoaakin saumattoman siirtymisen Symantec Endpoint Protection 12.1 -ohjelmistoon kätevällä asennuslevyllä, joka sisältää SEPprep-toiminnon, joka poistaa nykyisen päätelaitteen tietoturvatuotteesi asennuksen. Symantecin Endpoint Protection Manager -konsoli on myös helppokäyttöinen ja auttaa käyttäjiä pääsemään nopeasti ajan tasalle.
TUOTE €-hinta
alv. 0%
€-hinta
alv. 24%
Endpoint Protection 12.1 KYSY! pyydä tarjous

ostoskorissasi on 0 tuotetta.
yhteensä: 0,00 EUR

Voit tehdä tilauksen myös
sähköpostitse osoitteeseen
www-kauppa@ohjelmistot.com

Software Explosion Oy on ainoastaan ohjelmistoihin ja ohjelmistolisenssei- hin ja koulutuksiin keskittynyt yritys. Olemme toimineet jo vuodesta 1994 saakka ja henkilökunnallamme on erittäin vahva kokemus ohjelmisto- asioissa ja omaammekin useiden eri ohjelmistovalmistajien teknisiä ja lisenssisertifiointeja.


Hinnat alv. 0% (suluissa hinnat sis. alv. 24%). Kaikki tuotemerkit kuuluvat niiden laillisille haltijoille.