Microsoft - Visual Studio Test Professional

Ohjelmiston testaaminen yksinkertaistettuna. Visual Studio Test Professional 2012 on tarkoitettu ohjelmistotestaajille ja työryhmille, jotka tarvitsevat kattavan ratkaisun, jossa testin suunnittelu, suorittaminen ja hallinta yhdistyvät ohjelmiston koko elinkaaren aikana.

  • Kattavat testityökalut – laajat testityökalut, joilla voidaan testata ohjelmistoa manuaalisesti, tutkimalla ja komentosarjoilla ja jossa on työkohteiden suunnittelun ja seurannan yhteistoiminta.
  • Toimii yhdessä Visual Studio Team Foundation Serverin kanssa koko elinkaaren yhteensopivuutta ja näkyvyyttä varten.
  • Jatkuvat palautesilmukat – tehokas sidosryhmän mukaan ottamisen ja palautteen keräämisen työkalut mahdollistavat jatkuvat palautesilmukat oikeiden tuotteiden ideoimiseen ja luomiseen.
  • Testilaboratorion hallinta yksinkertaistettu – yksinkertaiset, tehokkaat ja joustavat testilaboratorion hallintapalvelut mahdollistavat ympäristöjen määrittämisen ja hallinnan testien suorittamista varten.TUOTE €-hinta
alv. 0%
€-hinta
alv. 24%

ostoskorissasi on 0 tuotetta.
yhteensä: 0,00 EUR

Voit tehdä tilauksen myös
sähköpostitse osoitteeseen
www-kauppa@ohjelmistot.com

Software Explosion Oy on ainoastaan ohjelmistoihin ja ohjelmistolisenssei- hin ja koulutuksiin keskittynyt yritys. Olemme toimineet jo vuodesta 1994 saakka ja henkilökunnallamme on erittäin vahva kokemus ohjelmisto- asioissa ja omaammekin useiden eri ohjelmistovalmistajien teknisiä ja lisenssisertifiointeja.


Hinnat alv. 0% (suluissa hinnat sis. alv. 24%). Kaikki tuotemerkit kuuluvat niiden laillisille haltijoille.