Microsoft - Visual Studio Premium

Laatua käyttävän työryhmän kehitys. Visual Studio Premium 2012 on tarkoitettu ohjelmistotyöryhmille, joiden tarvitsee tehdä yhteistyötä erilaisten sidosryhmien ja osallistujien kanssa toimittamaan korkealaatuista ohjelmistoa.

  • Projektinsuunnittelu- ja -hallintatyökalut mahdollistavat joustavat kehitysmenettelytavat.
  • Jatkuva laatu – käyttäjien ja sidosryhmien mukaan ottaminen, kehittäjän tuottavuus ja ohjelmiston testitoiminnot auttavat saavuttamaan hyvän laadun elinkaaren kaikissa vaiheissa ja toimittamaan tuotteita, jotka jatkuvasti täyttävät käyttäjien ja yritysten arvo-odotukset.
  • Kehitysinfrastruktuurin hallintaa yksinkertaistettu – tehokas ja joustava kehityksen ja testilaboratorion hallinta mahdollistaa skaalattavat koontikäännökset, testaamisen ja jatkuvat integrointikoontikäännökset.TUOTE €-hinta
alv. 0%
€-hinta
alv. 24%

ostoskorissasi on 0 tuotetta.
yhteensä: 0,00 EUR

Voit tehdä tilauksen myös
sähköpostitse osoitteeseen
www-kauppa@ohjelmistot.com

Software Explosion Oy on ainoastaan ohjelmistoihin ja ohjelmistolisenssei- hin ja koulutuksiin keskittynyt yritys. Olemme toimineet jo vuodesta 1994 saakka ja henkilökunnallamme on erittäin vahva kokemus ohjelmisto- asioissa ja omaammekin useiden eri ohjelmistovalmistajien teknisiä ja lisenssisertifiointeja.


Hinnat alv. 0% (suluissa hinnat sis. alv. 24%). Kaikki tuotemerkit kuuluvat niiden laillisille haltijoille.