Microsoft - Office 2010

Microsoft Office 2010:n joustavilla ja tehokkailla ominaisuuksilla saavutat hienoja tuloksia työpaikalla, kotona ja koulussa. Uusilla työkaluilla toteutat ideasi entistä luovemmalla tavalla ja laadit niiden pohjalta näyttäviä raportteja ja esityksiä. Nyt voit käsitellä Office-tiedostoja myös selaimella tai Windows-matkapuhelimella, joten voit olla yhteydessä projekteihisi, vaikket olisikaan tietokoneesi ääressä. Voit jakaa, muokata ja tarkastella tiedostoja samanaikaisesti muiden, jopa eri aikavyöhykkeillä tai muuten kaukana olevien, käyttäjien kanssa, joten yhteistyö on tehokasta ja helppoa. Office 2010:llä pysyt asioiden tasalla ja saat näyttäviä tuloksia missä ja miten haluat.

Office 2010 -tuotepaketit

  • Office 2010 Home and Student (ei kaupalliseen käyttöön): Word, Excel, PowerPoint ja OneNote
  • Office 2010 Home and Business: Word, Excel, PowerPoint OneNote ja Outlook
  • Office 2010 Professional: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher ja Access

Office 2010 -volyymilisenssituotteet:

  • Office 2010 Standard: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook with Business Contact Manager ja Publisher
  • Office 2010 Professional Plus: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook with Business Contact Manager, Publisher, Access, InfoPath, SharePoint Workspace ja Communicator

PKC = Product Key Card
Paketti sisältää ainoastaan koodin, jolla aktivoidaan esiasennettu Office 2010. Rajoituksena yksi asennus yhteen koneeseen sekä lisenssi ei ole siirrettävissä koneesta toiseen.

Volyymilisensointi
Office Standard 2010 ja Office Professional Plus 2010 ovat saatavilla ainoastaan volyymilisensoinnin kautta. Ota yhteys myyntiimme (myynti@ohjelmistot.com) ja pyydä tarjous.
TUOTE €-hinta
alv. 0%
€-hinta
alv. 24%

ostoskorissasi on 0 tuotetta.
yhteensä: 0,00 EUR

Voit tehdä tilauksen myös
sähköpostitse osoitteeseen
www-kauppa@ohjelmistot.com

Software Explosion Oy on ainoastaan ohjelmistoihin ja ohjelmistolisenssei- hin ja koulutuksiin keskittynyt yritys. Olemme toimineet jo vuodesta 1994 saakka ja henkilökunnallamme on erittäin vahva kokemus ohjelmisto- asioissa ja omaammekin useiden eri ohjelmistovalmistajien teknisiä ja lisenssisertifiointeja.


Hinnat alv. 0% (suluissa hinnat sis. alv. 24%). Kaikki tuotemerkit kuuluvat niiden laillisille haltijoille.