LISENSSIT

Jos tarvitset ohjelmistoja, mutta niiden ostaminen tuntuu vaikealta ja aikaavievältä, niin ota yhteyttä meihin. Software Explosion on jo vuosia ollut johtava ohjelmistolisensseihin, konsultointiin ja myyntiin erikoistunut yritys Suomessa. Tarjoamamme tuotteet edustavat alansa parhaimmistoa. Sinun ei tarvitse tehdä hankalaa tutkimustyötä valitaksesi parhaat työkalut. Olemme tehneet sen jo puolestasi.

Ota yhteyttä lisenssimyyntiimme puhelimitse 010 830 5600
tai sähköpostitse lisenssit@ohjelmistot.com .

Kauttamme esimerkiksi seuraavien valmistajien lisenssit:

ACD Systems, Acresso, Acronis, Adobe, Altova, Attachmate Autodesk, CNS Software, Component One, Computer Associates, Corel, Dameware, Diskeeper Corporation, FileMaker, F-Secure, Intel, Ipswitch, Kielikone, MathSoft, Microsoft, Mindjet, Norman, O&O Software, Pitney Bowes Software, Quest Software, SAP, Scriptlogic, Sophos, Symantec, Trend Micro, VMware.

 
ostoskorissasi on 0 tuotetta.
yhteensä: 0,00 EUR

Voit tehdä tilauksen myös
sähköpostitse osoitteeseen
www-kauppa@ohjelmistot.com

Software Explosion Oy on ainoastaan ohjelmistoihin ja ohjelmistolisenssei- hin ja koulutuksiin keskittynyt yritys. Olemme toimineet jo vuodesta 1994 saakka ja henkilökunnallamme on erittäin vahva kokemus ohjelmisto- asioissa ja omaammekin useiden eri ohjelmistovalmistajien teknisiä ja lisenssisertifiointeja.


Hinnat alv. 0% (suluissa hinnat sis. alv. 24%). Kaikki tuotemerkit kuuluvat niiden laillisille haltijoille.