Tyhjä

Yhteensä 0,00 €

Autodesk

3ds Max 2020

Autodesk® 3ds Max® -ohjelmisto tarjoaa käyttäjille tehokkaat ja integroidut 3D-mallinnus-, animaatio-, renderointi- ja kompositio ominaisuudet, jotka nopeuttavat tuotannon ylösajoa. Tämä tarjoaa pelikehittäjille, visuaalisten efektien luojille ja graafisille suunnittelijoille ja toisaalta arkkitehdeille, suunnittelijoille ja visualisoinnin ammattilaisille toimialakohtaisen kokemuksen ja erityistyökalut.

AutoCAD 2020

Nyt, kun tilaat AutoCAD®-tuotteen, saat käyttöösi AutoCAD 2D- ja 3D CAD -ohjelmiston sekä toimialakohtaiset työkalut – CAD kaikille ja kaikkialle. Hyödynnä uusia AutoCADin verkko- ja mobiilisovelluksia, jotka mahdollistavat työnkulut mistä käsin tahansa.

AutoCAD Inventor LT Suite 2020

AutoCAD Inventor LT on kustannustehokkain tapa hyödyntää olemassa olevaa 2D suunnittelutietoa edistyksellisessä 3D-suunnittelussa. AutoCAD Inventor LT Suite sisältää viimeisimmän julkaisun tutusta AutoCAD LT:stä. Tämän lisäksi tuotteeseen sisältyy Inventor LT, 3D-osamallinnuksen tehokas työkalu. AutoCAD Inventor LT Suite:sta voit käyttää juuri sitä työkalua jota soveltuu parhaiten tarpeisiisi. Pienet piirustusmuokkaukset voit tehdä helposti 2D muodossa ja samalla mallintaa uusia osia helposti 3D-tilavuusmallintajalla.

AutoCAD LT 2020

Ammattilaisten piirto- ja detaljointiohjelmisto AutoCAD LT® on tietojen yhteensopivuuden, luotettavuuden ja tuottavuuden tae. Dokumentoi ja jaa suunnitelmia tarkasti ja tehokkaasti AutoCAD LT:n tehokkailla 2D-piirtotyökaluilla. Aidon DWG-tiedostomuodon ansiosta teet asiakkaiden ja kollegoiden kanssa yhteisyötä luotettavasti ja ilman yhteensopivuusongelmia. Monipuolisten valikko- ja käyttöliittymävaihtoehtojen ansiosta voit mukauttaa ohjelmiston omiin työskentelytottumuksiisi. Tehokkaiden ominaisuuksien AutoCAD LT on ammattimaiseen piirtämiseen luotu.

AutoCAD Revit LT Suite 2020

AutoCAD Revit LT on kustannustehokkain tapa hyödyntää olemassa olevaa 2D suunnittelutietoa edistyksellisessä 3D-ja tietomallisuunnittelussa. AutoCAD Revit LT Suite sisältää viimeisimmän julkaisun tutusta AutoCAD LT:stä. Tämän lisäksi tuotteeseen sisältyy Revit LT, tietomallinnuksen tehokas työkalu. AutoCAD Revit LT Suite:sta voit käyttää juuri sitä työkalua jota soveltuu parhaiten tarpeisiisi. Vanhojen kuvien pienet muutokset voit tehdä helposti 2D muodossa ja samalla mallintaa uutta 3D- ja tietomallimuotoon.

Inventor Professional 2020

Autodesk® Inventor® -3D-CAD-ohjelmistot tarjoavat kattavat ja joustavat ohjelmistot 3D-mekaniikkasuunnitteluun, tuotteiden simulointiin, työkalujen suunnitteluun, tilausohjautuvaan suunnitteluun ja suunnittelutiedon jakamiseen. Inventor ulottaa 3D:n Digitaaliseen prototypointiin Voit siis luoda tarkan 3D-mallin, jonka avulla suunnittelet, visualisoit ja simuloit tuotteesi ennen valmistusta. Inventorilla luotu tuotemalli auttaa suunnittelemaan parempia tuotteita, pienentämään tuotekehityskustannuksia ja saamaan tuotteet nopeammin markkinoille.

Maya 2019

Laajennettavan tuotantoalustan tarjoava Autodesk® Maya® -ohjelmisto sisältää kattavat työkalut 3D-animointiin, mallinnukseen, simulointiin, visuaalisten efektien luontiin, renderointiin, matchmoving-asetteluun ja kompositointiin. Työskentelitpä sitten elokuva- tai peliteollisuudessa, televisiossa, mainos- tai kustannusalalla tai graafisena suunnittelijana, Mayan edulliseksi paketiksi koottujen huipputyökalujen avulla selviydyt nykypäivän tuotantoympäristön korkeista vaatimuksista.

Maya LT 2019

Refined mobile game development software - Maya LT™ software is a 3D modeling and animation tool designed for indie and mobile game development. Based on Maya software, Maya LT offers users a familiar UI and workflow at an affordable price.

Sivut