Tyhjä

Yhteensä 0,00 €

Acronis Cyber Protect Backup

Suojaa kaikki liiketoimintasi kriittiset järjestelmät - fyysiset, virtuaaliset ja pilvijärjestelmät - yhdellä, tehokkaalla varmuuskopiointiratkaisulla, jota hallitaan yhdeltä helppokäyttöiseltä konsolilta. Erityisesti suuriin yritysympäristöihin suunniteltu Acronis Cyber Backup suojaa erittäin tehokkaasti. Se tarjoaa myös nopean ja joustavan palautuksen kaikille ympäristösi järjestelmille niiden monimutkaisuudesta riippumatta.

  • Räätälöidyt tuotteet tukevat kaikkia järjestelmätyyppejä: virtuaalikoneet, fyysiset palvelimet, sovellukset, työasemat ja muut.
  • Palkittu teknologia ottaa koko järjestelmän haltuunsa yhdellä nopealla toiminnolla.
  • Ultranopea palautus varmistaa, että saat tiedostot palautettua ja olet täydessä toiminnassa minuuteissa - et tunneissa.
  • Joustava tietojen palautus osaa palauttaa kaiken — yhdestä sähköpostista kokonaisiin palvelimiin.
  • Usean kohteen tuki voi tallentaa varmuuskopiotietoja minne tahansa (sisältäen Acronis Cloud -pilvipalvelun)
  • Älykkäät varmuuskopiointiominaisuudet vähentävät verkon kuormitusta ja tallennuskustannuksia.

Luo oma, ihanteellinen varmuuskopiointiratkaisusi. Kaikki Acronis AnyData™ -teknologian tukemat Acronis Cyber Backup -tuotteet voivat toimia stand-alone -ratkaisuina haluamallesi järjestelmätyypille tai yhdessä toistensa kanssa millaisena yhdistelmänä tahansa — mille tahansa datalle missä tahansa ympäristössä missä tahansa paikassa. Yhdistele tuotteita luodaksesi räätälöity ratkaisu, joka suojaa kaikkia yrityksesi fyysisiä, virtuaalisia ja toimipisteiden ulkopuolisia järjestelmiä. Kokoonpanostasi riippumatta tarjoamme juuri sen, mitä tarvitset - sisältäen myös kasvunvaraa!

Helppo hallita. Acronis Cyber Backup antaa sinun hallita ja valvoa koko järjestelmän kaikkia varmuuskopiointitoimintoja yhden, keskitetyn hallintakonsolin kautta. Ohjelmisto on suunniteltu toimimaan minkä tahansa kokoelmasi Acronis Cyber Backup -tuotteen kanssa ja sen web-pohjaisen koontinäytön kautta voit käyttää kaikkia järjestelmäsi varmuuskopiointiprosesseja helposti ja nopeasti.

Tuoteryhmä: 
Valmistaja: 
Otsikko Toimitustapa Hinta
Acronis Cyber Protect - Backup Advanced Workstation Subscription License, 1 Year ESD 75,00 €
Acronis Cyber Protect - Backup Advanced Server Subscription License, 1 Year ESD 639,00 €
Acronis Cyber Protect - Backup Advanced Virtual Host Subscription License, 1 Year ESD 839,00 €

Hinnat alv. 0%. Hintoihin lisätään alv. 24%. Voit myös tehdä tilauksen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@ohjelmistot.com.
Etkö löydä tarvitsemaasi tuoteversiota oheiselta listalta? Ota yhteyttä myyntiimme puh. 010 830 5600.