Tyhjä

Yhteensä 0,00 €

ARK

ARK on arkkitehtisuunnitteluun tarkoitettu AutoCAD- ja AutoCAD Architecture -pohjainen sovellus. ARK-ohjelman ensimmäinen versio tuli markkinoille 1987, jolloin se heti saavutti suuren suosion. ARK on jo pitkään ollut Suomen ostetuin arkkitehtijärjestelmä. ARK on yleiskäyttöinen, monipuolinen ja laaja järjestelmä, mutta samalla se on kuitenkin pystytty pitämään helppokäyttöisenä ja tehokkaana työkaluna käyttäjille. ARKia käytetään suurten toimisto-, liike-, teollisuus- ja julkisrakennusten sekä kerros-, rivi- ja omakotitalojen suunnitteluun. Lisäksi sitä käytetään yhä enemmän korjausrakentamisen ja kiinteistöhallinnan tarpeisiin.

ARK LT on arkkitehtisuunnitteluun tarkoitettu AutoCAD LT -pohjainen tuote. ARK LT on yleiskäyttöinen, monipuolinen ja laaja järjestelmä, mutta samalla kuitenkin helppokäyttöinen ja tehokas. Järjestelmässä on mm. yli 500 valmissymbolia, jotka ovat nopeasti poimittavissa hiirellä työkalu-, alasvetoja kuvakevalikoista. ARK LT versiota voidaan käyttää joustavasti rinnakkain varsinaisen ARKin kanssa. ARK LT sovelluksen käyttäjän on helppo myöhemmin tarvittaessa siirtyä varsinaisen ARKin käyttäjäksi, koska toiminnot ja symbolit ovat valikoissa lähes samoissa paikoissa. ARK LT käyttää samaa tasojärjestelmää ARKin kanssa. Lisäksi ARK LT:n sisältämät symboli-, viivatyyppi- ja rasterikirjastot ovat yhteneviä ARK versioiden kanssa.

Tuoteryhmä: 
Valmistaja: 
Otsikko Toimitustapa Hinta
ARK LT + PRO ESD 465,00 €
ARK for AutoCAD ESD 1 095,00 €

Hinnat alv. 0%. Hintoihin lisätään alv. 24%. Voit myös tehdä tilauksen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@ohjelmistot.com.
Etkö löydä tarvitsemaasi tuoteversiota oheiselta listalta? Ota yhteyttä myyntiimme puh. 010 830 5600.