Tyhjä

Yhteensä 0,00 €

Aspose Java Components

Aspose.Total for Java on kokoelma jokaisesta Asposen tarjoamasta Java-komponentista. Se käännetään päivittäin, jotta se sisältäisi ajantasaisimmat versiot kaikista Java-komponenteistamme. Aspose.Total for Javan avulla kehittäjät voivat luoda laajan valikoiman sovelluksia, joista kukin hyödyntää Aspose.Total for Java -ohjelmistopakettiin sisältyvien Java-komponenttien yhdistettyä voimaa.

Aspose.Total for Java sisältää seuraavat komponentit.

Aspose.Cells for Java

Aspose.Cells for Java on Excel®-laskentataulukkojen raportointikomponentti, jolla Java-sovellus voi luoda ja hallita Excel®-laskentataulukkoja ilman Microsoft Excel® -sovelluksen käyttöä. Aspose.Cells for Java on uskomattoman ominaisuusrikas komponentti, joka tarjoaa paljon enemmän kuin vain datan vientitoiminnot.

Aspose.Words for Java

Aspose.Words for Java on edistynyt luokkakirjasto Javalle. Sen avulla sinun on mahdollista suorittaa suuri joukko asiakirjojen käsittelytehtävien suoraan Java-sovelluksistasi. Aspose.Words for Java tukee DOC-, OOXML-, RTF-, HTML- ja OpenDocument-tiedostomuotoja. Aspose Wordsin avulla voit luoda, muokata ja konvertoida asiakirjoja käyttämättä Microsoft Wordia.

Aspose.Pdf for Java

Aspose.Pdf for Java on PDF-asiakirjojan luova komponentti, jonka avulla Java-sovellukset voivat lukea, kirjoittaa ja käsitellä PDF-asiakirjoja ilman Adobe Acrobatin käyttöä.

Aspose.Slides for Java

Aspose.Slides for Java on ainutlaatuinen PowerPoint-hallintakomponentti, jolla Java-sovellukset voivat lukea, kirjoittaa ja käsitellä PowerPoint-asiakirjoja ilman Microsoft PowerPointin käyttöä. Voit luoda, muokata, kopioida, konvertoida, esittää ja tulostaa esityksiä asentamatta Microsoft PowerPointia.
Aspose.Slides for Java tukee esitystiedostomuotoja kuten PPT, PPS, POT, PresentationML (OOXML, PPTX) ja Open Document Presentations (OPS).

Aspose.BarCode for Java

Aspose.BarCode for .NET on lujatekoinen ja luotettava viivakoodien luonti- ja tunnistuskomponentti, joka on kirjoitettu Javalla. Sen avulla kehittäjät voivat helposti ja nopeasti lisätä viivakoodien luonti- ja tunnistustoiminnot omiin Java-sovelluksiinsa. Aspose.BarCode for Java tukee Java-alustoja Java SE, Java EE ja Java ME.

Aspose.Tasks for Java

Aspose.Tasks for Java on projektinhallinta-API, jolla Java-sovelluskehittäjät voivat käsitellä Microsoft Project® -asiakirjoja omissa sovelluksissaan – kaikki ilman tarvetta käyttää Microsoft Project® -sovellusta. Tällä tehokkaalla API:lla kehittäjät voivat valvoa projektinhallinnan useita vaiheita, kuten projektin suunnittelu, määrittely ja seuranta.

Aspose.Email for Java

Aspose.Email for Java on Java-luokkakirjasto, jolla Java-sovellukset voivat lukea ja kirjoittaa sähköpostiviestejä useissa tiedostomuodoissa ilman Microsoft Outlookia. Se sisältää luokkia MSG-, EML-, EMLX- ja OFT-tiedostojen lukemiseen ja päivittämiseen, liitteiden ja vastaanottajien lisäämiseen/poistamiseen, aiheen ja viestirungon päivittämiseen, sekä muita MSG-tiedosto-ominaisuuksia.

Aspose.OCR for Java

Aspose.OCR for Java on merkkien ja optisten symbolien tunnistuskomponentti, jolla kehittäjät voivat lisätä OCR- ja OMR-toiminnallisuuksia omiin .NET-sovelluksiinsa. OMR-ominaisuuksia voidaan käyttää käsiteltäessä kyselyvastauksia, äänestyslippuja, koulutuksien koevastauksia ja tilauslomakkeita, joissa asiakirjat täytetään käsin ja niiden skannattuja kuvia käytetään merkintöjen tunnistamiseen.

Aspose.Imaging for Java

Aspose.Imaging for Java on kuvakirjasto, jolla käyttäjät voivat luoda, muokata, piirtää ja muuntaa kuvia helposti ja tehokkaasti Java-sovelluksissaan. Se sisältää laajan valikoiman perinteisiä kuvankäsittelyoperaatioita sekä vaativimpia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä eniten käytetyn kuvankäsittelymoottorin.

Aspose.Diagram for Java

Aspose.Diagram for Java on ei-graafinen ja hyvin rakenteistettu API, jolla kehittäjät voivat ladata olemassa olevan kaavion, luoda kaavion tyhjästä, tallentaa kaavion mihin tahansa tuettuun tiedostomuotoon, ja käsitellä Microsoft Visio -kaavioita Java-sovelluksen sisällä ilman tarvetta käyttää Microsoft Visiota. Sen suorituskyky ja käytän helppous ohittaa Microsoft Office Automationin kaavioiden käsittelyssä ja tiedostojen muuntamisessa

Aspose.Note for Java

Aspose.Note on luokkakirjasto, jonka välityksellä sovellukset voivat olla ohjelmallisesti vuorovaikutuksessa Microsoft Office OneNoten kanssa ilman, että se on asennettuna palvelimelle. Se on aito vaihtoehto Microsoft OneNote Object Model -mallille, ja tarjoaa parempaa suorituskykyä ja helppokäyttöisyyttä OneNote-asiakirjojen hallintaan.

Tuoteryhmä: 
Valmistaja: 
Otsikko Toimitustapa Hinta
Aspose.Total for Java Developer Small Business ESD 2 838,00 €
Aspose.Total for Java Developer OEM ESD 8 515,00 €
Aspose.Total for Java Site Small Business ESD 14 193,00 €
Aspose.Total for Java Site OEM ESD 39 740,00 €

Hinnat alv. 0%. Hintoihin lisätään alv. 24%. Voit myös tehdä tilauksen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@ohjelmistot.com.
Etkö löydä tarvitsemaasi tuoteversiota oheiselta listalta? Ota yhteyttä myyntiimme puh. 010 830 5600.