Tyhjä

Yhteensä 0,00 €

Aspose .NET Components

Aspose.Total for .NET on kokoelma jokaisesta Asposen tarjoamasta .NET-komponentista. Se käännetään päivittäin, jotta se sisältää varmasti ajantasaisimmat versiot kaikista .NET-komponenteistamme. Aspose.Total for .NET:n avulla kehittäjät voivat luoda laajan valikoiman sovelluksia, joista kukin hyödyntää Asposen .NET-komponenttien yhdistettyä voimaa.

Aspose.Total for .NET sisältää seuraavat komponentit.

Aspose.Cells for .NET

Aspose.Cells for .NET tarjoaa joustavimman komponenttijoukon, joiden avulla .NET-sovellukset voivat luoda, muokata, muuntaa, esittää ja tulostaa Excel®-laskentataulukkoja ilman että Microsoft Excel® -sovelluksen tarvitsee olla asennettuna palvelimelle. Aspose.Cells for .NET tukee kaikkia tärkeimpiä Microsoft Excel- ja muita tiedostomuotoja, mm. XLS, XLSX, XLSM, XLTX/XLTM, HTML, CSV, ODS, sarkaineroteltu, SpreadsheetML ja PDF, jne.

Aspose.Words for .NET

Aspose.Words for .NET on edistynyt luokkakirjasto .NET:lle. Sen avulla sinun on mahdollista suorittaa suuri joukko asiakirjojen käsittelytehtäviä suoraan .NET-sovelluksistasi. Aspose Wordsin avulla voit luoda, muokata, konvertoida, esittää ja tulostaa asiakirjoja ilman Microsoft Wordia. Aspose.Words for .NET tukee DOC-, OOXML-, RTF-, HTML-, OpenDocument-, PDF-, XPS-, EPUB- ja monia muita tiedostomuotoja.

Aspose.Pdf for .NET

Aspose.Pdf for .NET on PDF-asiakirjojan luova komponentti, jonka avulla.NET-sovellukset voivat lukea, kirjoittaa ja käsitellä PDF-asiakirjoja ilman Adobe Acrobatin käyttöä.

Aspose.Slides for .NET

Aspose.Slides for .NET on ainutlaatuinen PowerPoint®-hallintakomponentti, jonka avulla.NET-sovellukset voivat lukea, kirjoittaa ja käsitellä PowerPoint-asiakirjoja ilman Microsoft PowerPointin käyttöä. Voit luoda, muokata, kopioida, konvertoida, esittää ja tulostaa esityksiä asentamatta Microsoft PowerPointia.
Aspose.Slides for .NET tukee esitystiedostomuotoja kuten PPT, PPS, POT, PresentationML (OOXML, PPTX) ja Open Document -esitykset (ODP).

Aspose.BarCode for .NET

Aspose.BarCode for .NET on lujatekoinen ja luotettava viivakoodien luonti- ja tunnistuskomponentti, joka on kirjoitettu managed C# -koodina. Aspose.BarCode for .NET on sovellus, jolla kehittäjät voivat helposti ja nopeasti lisätä viivakoodien luonti- ja tunnistustoiminnot Microsoft .NET-sovelluksiinsa. Se tukee WinForms, ASP.NET ja .NET Compact Framework -ympäristöjä.

Aspose.Tasks for .NET

Aspose.Tasks for .NET on tehokas .NET-projektinhallintaluokkakirjasto. Sen avulla .NET-sovellukset voivat lukea Microsoft Project® -asiakirjoja MPP- ja XML-muotoisina, sekä kirjoittaa projektidokumentteja XML-muodossa ilman Microsoft Project® -sovelluksen käyttöä.

Aspose.Email for .NET

Aspose.Email for .NET on kokoelma komponentteja sähköpostien käsittelyyn ASP.NET-web-sovelluksissa, web-palvelimilla ja Windows-sovelluksissa. Se tekee helpoksi työskennellä Outlook PST-, EML-, MSG- ja MHT-tiedostojen kanssa. Aspose.Email for .NET antaa kehittäjien keskittyä liiketoimintalogiikan toteuttamiseen ja sähköpostien hallintaan ilman tarvetta perehtyä sähköposti/verkko-ohjelmoinnin yksityiskohtiin. Tiedostomuotoasiantuntemuksemme ansiosta komponentit ovat helppokäyttöisiä ja antavat käsiisi kontrollin, jota tarvitset tehtäväsi suorittamiseen.

Aspose.Diagram for .NET

Aspose.Diagram on aito .NET-vaihtoehto Microsoft Vision objektimallille, ja se tarjoaa erinomaista suorituskykyä ja helpointa käytettävyyttä kaavioiden käsittelyyn ja muuntamiseen hyväksyttyihin tiedostomuotoihin. Aspose.Diagram hyödyntää myös Visio-palveluiden edistyneitä toimintoja palvelimelle tallennettujen Visio-asiakirjojen käsittelyssä. Aspose.Diagram API on laajennettava, helppokäyttöinen ja kompakti. Se tarjoaa kaikki tavallisimmat toiminnot, joten kehittäjät kirjoittavat vähemmän koodia usein toistuvien toimintojen tekemiseksi.

Aspose.OCR for .NET

Aspose.OCR for .NET on merkkien ja optisten symbolien tunnistuskomponentti, jolla kehittäjät voivat lisätä OCR- ja OMR-toiminnallisuuden omiin .NET-sovelluksiinsa. Aspose.ORC sisältää yksinkertaisen joukon luokkia, joilla kehittäjät voivat tunnistaa kuvista merkkejä ja optisia symboleja.

Aspose.Imaging for .NET

Aspose.Imaging for .NET on kuvakirjasto, jolla kehittäjät voivat luoda kuvia, muuntaa ja muokata niitä sekä piirtää helposti ja suorituskykyisesti omissa .NET-sovelluksissaan. Aspose.Imaging for .NET tarjoaa keinot tallentaa luodut tai muokatut kuvat eri tiedostomuodoissa, kuten esimerkiksi PSD, TIFF, GIF, BMP, JPEG ja PNG. Kaikki edellämainitut voidaan saavuttaa ilman kuvaeditorin käyttöä.

Aspose.Note for .NET

Aspose.Note for .NET on luokkakirjasto, yhdistää sovellukset kommunikoimaan ohjelmallisesti Microsoft Office OneNoten kanssa, ilman sen asentamista palvelimelle. Se on aito vaihtoehto Microsoft OneNote Object Model -mallille, ja tarjoaa parempaa suorituskykyä ja helppokäyttöisyyttä OneNote-asiakirjojen hallintaan. Aspose.Note for .NET API sisältää ominaisuudet Microsoft OneNote -tiedostojen lukemiseen, muuntamiseen, luomiseen, muokkaamiseen ja käsittelyyn.

Aspose.3D for .NET

Aspose.3D for .NET on ominaisuuksiltaan rikas komponentti- ja luokkakirjasto .NET-ympäristöön. Se hyödyntää Mono- ja .NET-sovelluksia, kuten ASP.NET, Windows Forms ja Web Services muodostaakseen yhteyden käytössä oleviin 3D-asiakirjamuotoihin automaattisesti, ilman että palvelimelle tarvitsee asentaa 3D-mallinnusta ja esitysohjelmistoa. Se tukee FBX (ASCII, binääri)-, STL (ASCII, binääri)- ja WavefrontOBJ -tiedostomuotoja. Kehittäjät voivat helposti luoda, muuntaa, muokata ja hallita näiden 3D-dokumenttiformaattien sisältöjä Aspose.3D API:n avulla.

Tuoteryhmä: 
Valmistaja: 
Otsikko Toimitustapa Hinta
Aspose.Total for .NET Developer Small Business ESD 2 838,00 €
Aspose.Total for .NET Developer OEM ESD 8 515,00 €
Aspose.Total for .NET Site Small Business ESD 14 193,00 €
Aspose.Total for .NET Site OEM ESD 39 740,00 €

Hinnat alv. 0%. Hintoihin lisätään alv. 24%. Voit myös tehdä tilauksen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@ohjelmistot.com.
Etkö löydä tarvitsemaasi tuoteversiota oheiselta listalta? Ota yhteyttä myyntiimme puh. 010 830 5600.