Tyhjä

Yhteensä 0,00 €

Blancco 5

Sertifioitu ja patentoitu tietojenpoisto-ohjelmisto moninkertaisille tietojentallennuslaitteille. Tämä on vallankumouksellisin tietojen tuhoamissovelluksemme tähän mennessä. Blancco 5 on suunniteltu täydentämään monimutkaisimpia ja turvallisuussuuntautuneimpia asiakasvaatimuksia, mutta se on silti joustava ja luotettava ratkaisu, joka sisältää aivan uusimman laitteistotuen. Uusinta tekniikkaa edustava patentoitu SSD-tyhjennyskykyratkaisumme pöytäkone-, kannettava-, palvelin- ja tallennusympäristöille tarjoaa täydellistä mielenrauhaa täydellisen kattavine tyhjennyksen jälkiraportteineen.

Vallankumouksellinen, patentoitu SSD-tyhjennysmenetelmä
Hyödynnä markkinoiden ensimmäinen ratkaisu, jossa on patentoitu kyky tyhjentää todistettavasti SSD-levyjä. Riippumattomin testein todistettu ja DIPCOG-hyväksynnän SSD-median tyhjennykseen sopivaksi saanut ohjelmistomme käyttää korkealaatuista satunnaisdataa varmistamaan täydellisen päällekirjoituksen. Se sisältää ainutlaatuisen verifiointiprosessin, joka varmistaa levyn täydellisen päällekirjoituksen ja suojaa dataa paljastumiselta.

Paikallista ja etätyhjennystä
Tyhjennä Blancco 5:n avulla samanaikaisesti useita levyjä, olivatpa ne paikallisesti liitettyjä tai etätyhjennettäviä Blancco Management Console 3:n kautta. Täysin automatisoitava tai käsin hallittava tyhjennysprosessi tarjoaa mahdollisimman hyvän joustavuuden.

Maksimoi IT-turvallisuuden vaatimustenmukaisuus
Organisaatioiden paineet luotettavien IT-turvakäytänteiden rakentamiseen ja ylläpitämiseen sekä arkaluonteisten tietojen turvaamiseen ovat jatkuvasti kasvussa. Ole yksi niitä yrityksiä ja henkilöitä, jotka tunnistavat vastuunsa. Meidän väärennyssuojatun ratkaisumme käyttäjinä voit taata 100 % turvallisen tyhjennyksen ja täydellisen jäljitettävyyden kattavalla digitaalisesti allekirjoitetuilla tyhjennyksen jälkeisillä sertifikaateillamme.

Tuoteryhmä: 
Valmistaja: 

Kysy hinta myynnistämme! Puh. 010 830 5600 - email: myynti@ohjelmistot.com