Tyhjä

Yhteensä 0,00 €

Bluebeam Revu

Käyttöjärjestelmä teknologiat PDF-tiedostojen luomiseen, merkkaukseen ja editointiin saatavilla 3 eri versions - Standard, CAD ja eXtreme™.

Bluebeam Revu Standard

 • Käytä Bluebeamin liitännäistä MS Office -ohjelmalle laadukkaiden PDF-tiedostojen luomiseen Word-, Excel® ja PowerPoint®-ohjelmista näppäimen painalluksella, tai luo PDF-tiedostoja muista Windows-tiedostoista käyttämällä Bluebeam PDF-tulostinta.
 • Lisää muokattavissa olevia merkintöjä, kuten teksti, korostus, muodot, symbolit ja mittaukset PDF-tiedostoihin sähköisesti ja tallenna mukautettuja merkintöjä patentoidussa Tool Chest™-ohjelmassa helppoa uudelleenkäyttöä varten.
 • Muokkaa ja kokoa PDF-tiedostoja lisäämällä, poistamalla ja yhdistämällä PDF-sivuja.
 • Tee kustannuslaskentaa, vertaa automaattisesti piirustuksia, seuraa merkintöjä luettelossa, integroi SharePoint® tai ProjectWise®-ohjelmien kanssa, mene mobiilisti tablet PC:lle ja tee yhteistyötä kollegojen kanssa reaaliajassa Bluebeam Studio™-ohjelmaa käyttämällä.

Bluebeam Revu CAD

 • Käytä Bluebeamin liitännäisiä AutoCAD®, Revit®, Navisworks® Manage, Navisworks Simulate, SolidWorks® ja MS Office yhden napin PDF-tiedostojen luomiseen ja erä vaihtoehdoille, tai käytä Bluebeam PDF-tulostinta muuntamaan muita CAD-ja Windows-tiedostoja 10 eri tiedostomuotoon.
 • Bluebeam lukee automaattisesti piirustuksen suunnan, mittakaavan, rivipainot, yhdistää rivit, tulosteen tyylitaulukon, ja sivun koon, joten asetuksia ei tarvitse muokata.
 • Luo ja katsele 3D-muotoisia PDF-tiedostoja ja rajaa PDF-piirustukset teollisen stardardin merkinnoillä.
 • Tallenna mukautetut merkinnät patentoidussa Tool Chest™-ohjelmassa helppoa uudelleenkäyttöä varten, ja käytä Bluebeamin editointiominaisuuksia koota PDF-muoto ja RFI-muodot, toimitukset, hintavahvistukset ja muuta.
 • Tee kustannuslaskentoja, vertaa automaattisesti piirustuksia, seuraa merkintöjä luettelossa, integroi SharePoint® tai ProjectWise®, mene mobiilisti Tablet PC:lle ja tee yhteistyötä reaaliajassa Bluebeam Studion™ kanssa.

Bluebeam Revu eXtreme

 • Tällä viimeisimmällä Revu-versiolla on kaikki samat luokkansa parhaat PDF-tiedostojen luominen, merkkaus ja editointitekniikka, jota löytyy Revu CAD:issa sekä uusia edistyksellisiä toimintoja edistämään paperitonta työnkulkua. Käytä OCR-tekniikkaa muuttamaan skannatut PDF-muodot tekstin hakutiedostoiksi.
 • Luo PDF-lomakkeita, joihin sisältyy tekstikenttiä, painikkeita ja digitaalisia allekirjoituskenttiä, tai lisaa erityisiä lomakekenttiä, jotka laskevat automaattisesti arvoja ja määrittelevät toimia.
 • Poista pysyvästi luottamuksellisia tietoja PDF-muodoista erityisillä redaktio-ominaisuuksilla.Tai käytä skriptiä automatisoimaan yksinkertaisia työpöytäprosesseja kuten lisäämällä ylä-ja alatunnisteita, tekstin leimoja, kansilehtiä ja tietoturvaa.
 • Valitse useita sisäänrakennettuja komentosarjakomentoja, tai integroi haluamasi ohjelmointikieli lisätoimintojen suorittamiseen. Mahdollisuudet ovat rajattomat.
Tuoteryhmä: 
Valmistaja: 
Otsikko Toimitustapa Hinta
Bluebeam Revu Standard + 1YR Maintenance ESD 434,00 €
Bluebeam Revu CAD + 1YR Maintenance ESD 528,00 €
Bluebeam Revu eXtreme + 1YR Maintenance ESD 678,00 €

Hinnat alv. 0%. Hintoihin lisätään alv. 24%. Voit myös tehdä tilauksen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@ohjelmistot.com.
Etkö löydä tarvitsemaasi tuoteversiota oheiselta listalta? Ota yhteyttä myyntiimme puh. 010 830 5600.