Tyhjä

Yhteensä 0,00 €

Exchange Server 2016

Työskentele fiksummin paikasta riippumatta ja käytä työsähköpostia omissa palvelimissasi.

Älykkäät kokemukset
Exchange 2016:n avulla saat entistä enemmän aikaan. Entistä nopeammalla, tarkemmalla ja kattavammalla haulla sekä parannetussa Saapuneet-kansiossa löydät etsimäsi nopeasti. Näiden helposti käytettävissä olevien toimintojen ansiosta postilaatikkosi pysyy siistinä ja helposti hallittavana viestien määrästä riippumatta. Lisäksi Exchange sisältää työtapaasi sopivat yhteiskäyttötyökalut ja miellyttävän käyttökokemuksen kaikilla laitteilla.

Nykypäivän palvelinkeskus
Exchange 2016 tarjoaa vakaan ja vankan paikallisen arkkitehtuurin. Innovaatioidensa ja selkeytensä ansiosta se soveltuu kaikenkokoisille organisaatioille, ja sen erinomainen suorituskyky ja luotettavuus takaavat miellyttävän käyttökokemuksen, yksinkertaisen käyttöönoton sekä valmiuden pilvipalveluihin, jotta voit muodostaa yhteyden aina halutessasi.

Pidä organisaatiosi turvassa
Exchange 2016:n tietojen menetyksen esto, valvontaominaisuudet, eDiscovery ja arkistointitoiminnot auttavat suojaamaan yrityksen viestintää ja arkaluontoisia tietoja sekä täyttämään sisäiset ja säädösten mukaiset vaatimukset.

Tuoteryhmä: 
Valmistaja: 

Kysy hinta myynnistämme! Puh. 010 830 5600 - email: myynti@ohjelmistot.com