Tyhjä

Yhteensä 0,00 €

FontLink for Adobe InDesign Server

FontLink on suunniteltu organisaatioille, jotka hallinnoivat suuria tuotantotöitä. Se säästää aikaa automatisoimalla aikaa vieviä tehtäviä. FontLink -moduli asennetaan järjestelmään johon Universal Type Server 6.1.7. tai myöhempi) on asennettu. FontLink -connector asennetaan järjestelmään johon Adobe InDesign Server on asennettu.

  • Nopeuttaa dokumenttien käsittelyä - FontLink tutkii ja kerää InDesign-asiakirjojen fontit ennen kuin ne siirtyvät InDesign Serverille, jolloin manuaalista käsittelyä ei tarvita
  • Varmistaa täsmälleen oikeat fontit Font Sense -toiminnolla - FontLink hyödyntää Extensiksen patentoimaa innovatiivista Font Sense ™ kirjasintunnistustekniikkaa. Se varmistaa sujuvan työnkulun tunnistamalla, etsimällä ja aktivoimalla dokumenteissa käytettävät fontit. Universal Type Serverin fonttien automaattisen aktivoinnin laajennukset upottavat Font Sense -metatiedot automaattisesti InDesign-asiakirjoissa käytettävien fonttien tunnistamiseksi. FontLink kerää sitten tarvittavat fontit Universal Type Server -palvelimelta tulostusta varten.
  • Helppo sisällönhallintajärjestelmän integrointi - FontLink on helppo integroida suosituimpien ammattimaisten sisällönhallintaohjelmistoratkaisujen kanssa ennen InDesign Server -prosessointia. Työt käsitellään suoraviivaisilla syöttö-, tulostus- ja virhekansioilla, mikä varmistaa mutkattoman integraation.
  • Reaaliaikaiset ilmoitukset - FontLink seuraa dokumentteja kirjasimiin liittyvien virheiden varalta, mikä helpottaa manuaalista ja aikaa vievää prosessia. Jos virheitä pääsee tahattomasti läpi, voi sillä olla kalliita seurauksia. Reaaliaikaisset ilmoitukset mahdollisista virheistä varmistavat työnkulun sujuvan etenemisen. Sekä aikaa että rahaa säästyy.
Tuoteryhmä: 
Valmistaja: 

Kysy hinta myynnistämme! Puh. 010 830 5600 - email: myynti@ohjelmistot.com