Tyhjä

Yhteensä 0,00 €

Luotettavuus - nopeus - valikoima

Yrityksemme on toiminut jo vuodesta 1994. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisimman monipuolista ohjelmistolisensseihin liittyvää palvelua. Erityisesti haasteellisissa ja vaativissa lisenssihankinnoissa osaamisellemme on edelleen kasvava kysyntä. Asiakkaitamme ovat julkishallinnon yksiköt, oppilaitokset, pk-yritykset sekä suuryritykset.

Ydinosaaminen

Erikoisalaamme ovat ohjelmistolisenssit. Toimintamme taustalla on ajatus: Yhdessä parempiin tuloksiin! Rakennamme asiakkaidemme kanssa kokonaisvaltaisesti edullisimman ratkaisun huomioiden asiakkaidemme infrastruktuurin erityispiirteet.

Toimitamme satojen eri päämiesten ohjelmistoja ja hyvät suhteemme valmistajiin ovat tärkeässä asemassa kun rakennamme toimivia kokonaisuuksia asiakkaillemme. Tästä johtuen olemme nimenneet yhteyshenkilöt valmistajien, avainasiakkaiden ja kumppaniemme suuntaan. Näin ollen kaikki yhteistyökumppanimme voivat varmistua asiantuntemuksestamme.

Vasteajat

Meille on tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä vasteaikoihimme. Pyrimme vastaamaan soittoihin, sähköpostiviesteihin, chat-viesteihin ja muihin yhteydenottoihin mahdollisimman nopeasti. Vasteaikamme on minuuteissa normaalin työajan puitteissa. Myös tässä asiassa olemme selkeä edelläkävijä. Kehitämme toimintaamme koko ajan tehokkaammaksi asiakkailta saamiemme toivomusten mukaisesti. Valikoimamme, hyvä palvelu, edullinen hinnoittelu ja joustavat maksuehdot tekevät asioimisen kanssamme helpoksi ja joustavaksi. Toivotamme uudet asiakkaat kokemaan palvelujemme toimivuuden. Yksikään lisenssineuvonta ei ole meille liian pieni tai iso.