Tyhjä

Yhteensä 0,00 €

LVI-ARK

LVI-ARK-järjestelmän ensimmäinen versio tuli markkinoille vuonna 1988, jolloin se heti saavutti suuren suosion LVI-suunnittelutoimistoissa. Ohjelmaa käytetään myös opetustyössä monissa oppilaitoksissa. LVI-ARK-järjestelmää käytetään sekä suurten toimisto-, liike-, teollisuus- ja julkisrakennusten että kerros- ja pientalojen LVI-suunnitteluun. Lisäksi sitä käytetään yhä enemmän urakoinnin, korjausrakentamisen ja kiinteistöhallinnan tarpeisiin. LVI-ARK on yleiskäyttöinen, monipuolinen ja laaja järjestelmä LVI-tasokuvien suunnitteluun ja piirtämiseen, mutta samalla se on kuitenkin pystytty pitämään helppokäyttöisenä ja tehokkaana.

LVI-ARK LT järjestelmiä voidaan käyttää sekä suurten että pienten rakennusten LVI-suunnitteluun. Lisäksi järjestelmiä voidaan käyttää korjausrakentamisen, urakoinnin ja kiinteistöhallinnan tarpeisiin. LVI-ARK LT on yleiskäyttöinen, monipuolinen ja laaja järjestelmä LVI-kuvien piirtämiseen, mutta samalla se on kuitenkin helppokäyttöinen ja tehokas. LVI-ARK LT sovellusta voidaan käyttää joustavasti rinnakkain varsinaisen LVI-ARKin kanssa. Ne sisältävät saman monipuolisen tasojärjestelmän, viivatyypit jne. LVI-ARK LT:llä voidaan tehdä mm. AutoCADilla tehtyihin kuviin lisäyksiä ja muutoksia. LVI-ARK LT-tuotteet voivat hyödyntää myös AutoCADilla, ADT:llä tai AutoCAD LT:llä tehtyjä arkkitehtipohjia. LVI-ARK LT ohjelmat on tehty LVI-suunnittelun perustyökaluiksi, joiden avulla voidaan lähes välittömästi aloittaa tuottava työ. AutoCAD LT ja LVI-ARK LT muodostavat yhdessä erittäin käyttökelpoisen ja edullisen kokonaisuuden LVI-suunnitteluun ja -piirtämiseen.

Tuoteryhmä: 
Valmistaja: 
Otsikko Toimitustapa Hinta
LVI-ARK LT ESD 475,00 €
LVI-ARK for AutoCAD ESD 1 095,00 €

Hinnat alv. 0%. Hintoihin lisätään alv. 24%. Voit myös tehdä tilauksen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@ohjelmistot.com.
Etkö löydä tarvitsemaasi tuoteversiota oheiselta listalta? Ota yhteyttä myyntiimme puh. 010 830 5600.