Tyhjä

Yhteensä 0,00 €

MapInfo Pro

Nyt voit valita kahden, tehokkaan painoksen väliltä, jotka molemmat ovat optimoitu toimimaan 64-bittisessä ympäristössä. MapInfo Pro sisältää useimpien paikkatietoammattilaisten tarvitsemia kriittisiä ominaisuuksia. Sen 17-versio on jopa entistäkin käytettävämpi. Niille, jotka tarvitsevat rasteriverkkodatan nopeaa analyysiä, MapInfo Pro tuottaa uskomattoman tehon suoraan työpöydälläsi.

Molemmat versiot parantavat karttatietotulosteiden laatua ja esitystä. Ne myös tukevat kosketusnäyttölaitteita. Muut parannukset asettavat MapInfo Pro- ja MapInfo Pro Advanced -versiot Pitney Bowes Location Intelligence Suite -ohjelmistopaketin ytimeen, tarjoten nopeaa pääsyä suuryritysluokan tila-analyyseihin ja visualisointeihin.

MapInfo Pro tuo käyttöön innovatiivisen ruudukkoasettelun nimeltään Multi-Resolution Raster (MRR). Tämän esitystavan ansiosta korkearesoluutioista ruudukkotietoa on uskomattoman nopea käsittellä, visualisoida ja analysoida jopa globaalissa mittakaavassa.

MapInfo Pro hyödyntää täysin tätä uutta formaattia, ja sisältää tehokkaan joukon ruudukkoanalyysin toimintoja. Tämän Location Intelligence Suite -integraation ansiosta tuloksena syntyvä analyysi voidaan jakaa koko organisaation laajuudelta Spectrum Spatial -pohjaisella tai OEM-kumppaniteknologiaa hyödyntävällä, MapInfo Pro Advanced -versioon perustuvalla karttojen visualisoinnilla.

Tuoteryhmä: 
Valmistaja: 
Otsikko Toimitustapa Hinta
MapInfo Pro 2019 FI + 1YR Maintenance ESD 2 448,00 €
MapInfo Pro 2019 EN + 1YR Maintenance ESD 2 448,00 €

Hinnat alv. 0%. Hintoihin lisätään alv. 24%. Voit myös tehdä tilauksen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@ohjelmistot.com.
Etkö löydä tarvitsemaasi tuoteversiota oheiselta listalta? Ota yhteyttä myyntiimme puh. 010 830 5600.