Tyhjä

Yhteensä 0,00 €

Office 365

Voit työskennellä missä tahansa, milloin tahansa ja millä tahansa laitteella. Office 365 on käytettävissä aina tarvittaessa.

Toimisto kulkee mukanasi kaikkialle
Voit käyttää tuttuja kehittyneitä tuottavuustyökaluja niin toimistossa kuin matkallakin. Office-sovellukset, joista on käytössä aina uusimmat versiot, mahdollistavat tiedostojen luomisen, muokkaamisen ja jakamisen PC-/Mac-tietokoneella tai iOS-, Android- tai Windows-laitteella kenen tahansa kanssa reaaliaikaisesti.

Ammattimaiset työkalut
Voit muuttaa yritystason sähköpostin osoitteen yrityksen nimen mukaiseksi ja parantaa näin nimen tunnettuutta sekä markkinoida yritystä helposti luotavien mukautettujen markkinointimateriaalien avulla. Voit muodostaa tiiviimmän yhteyden asiakkaisiin ja työtovereihin erilaisten viestintätyökalujen avulla, kuten sähköposti, pikaviestit, sosiaaliset verkostot ja videoneuvottelu.

Yhteistyötyökalut
Käyttäjäkohtaista tallennustilaa on 1 teratavu, joten sinulla on runsaasti tilaa kaikille tiedostoille -tilaa. Tiedostot on tallennettu verkkoon, joten voit myös jakaa tiedostoja yrityksen sisällä ja ulkopuolella olevien henkilöiden kanssa missä ja milloin tahansa. Kun käytössä on usean osapuolen HD-tasoinen videoneuvottelu, sisällön jakaminen ja jaetut kalenterit, työryhmän tiedot pysyvät aina synkronoituina.

Helppo asentaa ja hallita
Vaiheittaisten ohjeiden avulla käyttäjät on helppo määrittää ja palvelut saadaan nopeasti käyttöön. Voit avata helppokäyttöisen hallintakeskuksen mistä tahansa ja hallinnoida siinä kaikkia palveluja. Lisäksi Office 365 hoitaa IT:n puolestasi, joten palvelut ovat aina käytettävissä ja ajan tasalla.

Tuoteryhmä: 
Valmistaja: 

Kysy hinta myynnistämme! Puh. 010 830 5600 - email: myynti@ohjelmistot.com