Tyhjä

Yhteensä 0,00 €

Painter 2023

Corel Painter 2023 on monipuolinen digitaalinen maalausohjelmisto, joka sopii erinomaisesti taiteilijoille, kuvittajille ja muille luoville ammattilaisille. Ohjelmisto tarjoaa laajan valikoiman erilaisia siveltimiä, työkaluja ja tekniikoita, joilla voi luoda ainutlaatuisia ja korkealaatuisia digitaalisia taideteoksia.

Corel Painter 2023:n avulla voit maalata digitaalisesti erilaisille alustoille, kuten kankaalle, paperille, maalille, pastellille ja öljylle. Ohjelmisto tarjoaa myös erilaisia ​​tekstuureja ja efektejä, joiden avulla voit lisätä syvyyttä ja kiinnostavuutta taideteoksiisi.

Ohjelmisto sisältää myös edistyneen värikartoituksen, joka auttaa sinua löytämään oikean sävyn nopeasti ja helposti. Lisäksi Corel Painter 2023:ssa on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, joka tekee taideteosten luomisesta helppoa ja miellyttävää.

Jos olet taiteilija tai kuvittaja, joka haluaa laajentaa digitaalista taitojasi tai löytää uusia tapoja luoda taidetta, Corel Painter 2023 on loistava valinta. Ohjelmisto tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia ilmaista luovuuttasi ja luoda upeita taideteoksia.

Tuoteryhmä: 
Valmistaja: 
Otsikko Toimitustapa Hinta
Painter 2023 ESD 279,00 €

Hinnat alv. 0%. Hintoihin lisätään alv. 24%. Voit myös tehdä tilauksen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@ohjelmistot.com.
Etkö löydä tarvitsemaasi tuoteversiota oheiselta listalta? Ota yhteyttä myyntiimme puh. 010 830 5600.