Tyhjä

Yhteensä 0,00 €

Pc-Check

Pc-Check v8.04 eTest Manager-versiossa on paljon parannettuja ja uusia testiominaisuuksia, mm.: Päivitetty prosessorien testaus, päivitetty sarjaporttien testaus, päivitetty SMBIOS mahdollistaa uusien muistityyppien tunnistamisen - mukana tuki DDR4 ja LPDDR muisteille, parannettu SMART testiraportti, tuki Skylake-prosessoreille, parannettu prosessoritestien raportti, uusi kovalevyn siirtonopeustesti, uusia optioita testiskripteihin, päivitetty kovalevyjen testaus ym. Pc-Check 8.04-testiohjelma sisältää eTest Manager sovelluksen, jolla räätälöidyn Pc-Check asennuslevyn teko on helppoa usealle medialle - CD, USB ja levyke.

Laitevalmistajat hyväksyvät yleensä Pc-Checkin vika-analyysin takuiden piiriin, koska niiden omat testit ovat rajallisia eivätkä aina löydä konevikoja - tämä nopeuttaa takuuasioiden käsittelyä ja takuukorjauksia. Pc-Check antaa seikkaperäiset testiraportit. Testiohjelman käytöllä vältytään turhilta asiakasreklamaatioilta sekä kone- ja huoltoseisokeilta. Pc-Check maksaa itsensä nopeasti takaisin säästettyinä työtunteina ja komponenttikustannuksina. Koneiden kokoonpanojen tarkistukset, laitteistojen kokoonpanotiedostot yms. - tuki- ja tarkistustyön tehokkuus ja tuottavuus paranevat. Pc-Check-diagnostiikkaohjelmisto auttaa mm.: Mikrotukia ongelmien diagnosoinnissa, jolloin vältytään turhilta koneiden kaatumisilta, koneseisokeilta ja huoltokatkoksilta niin yrityksissä kuin julkishallinnossa, PC-huolto- ja kokoonpanoyrityksiä ongelmien diagnosoinnissa, vianmäärityksissä, korjaamisessa, päivittämisessä ja kokoonpanojen tarkistuksissa, PC-liikkeitä huolto- ja tarkistustyössä sekä asiakaspalvelussa, alan oppilaitosten opetustyössä ja koulutuksessa sekä ATK-tuessa ym.

Tuoteryhmä: 
Valmistaja: 
Otsikko Toimitustapa Hinta
Pc-Check 8.04 Reduced Package DVD 480,00 €

Hinnat alv. 0%. Hintoihin lisätään alv. 24%.
Etkö löydä tarvitsemaasi tuoteversiota oheiselta listalta? Ota yhteyttä myyntiimme puh. 010 830 5600 tai email: myynti@ohjelmistot.com.