Tyhjä

Yhteensä 0,00 €

Pc-Check

Pc-Check on suosituin ja käytetyin PC-testiohjelma Suomessa. Sitä on helppo ja nopea käyttää. Sillä on oma buuttaava käyttöjärjestelmä, joten se ei anna mitään "Windows-tulkintoja", vaan analysoi tarkasti emolevyn, prosessorin, muistien ja muiden lisälaitteiden toiminnan. Yhdellä levyllä on yli 500 testiä – millään muulla testiohjelmalla ei ole vastaavaa määrää monipuolisia testejä! Ohjelma on myös mahdollista ajaa buuttaavalta USB-muistilta.

Riippumattomuus käyttöjärjestelmästä mahdollistaa laajan kirjon PC-laitteiden testaamisen

Pc-Check sisältää Eurosoftin eTest Manager sovelluksen, jolla räätälöidyn Pc-Check asennuslevyn teko on helppoa usealle medialle. Tuettuja medioita ovat CD, USB ja levyke. Laitetestaus on mahdollista myös ohjelmistopuolen reistaillessa. Laajasta testivalikoimasta voidaan säätää kukin testi erikseen, joko yksi kerrallaan tai kaikki testit oletusmalliksi.

Pc-Check antaa seikkaperäiset testiraportit

Laitevalmistajat hyväksyvät yleensä Pc-Checkin vika-analyysin takuiden piiriin, sillä niiden omat testit ovat rajallisia eivätkä aina löydä konevikoja. Pc-Checkin vika-analyysi auttaa vian määrittämisessä.
PC-huoltotoiminnassa Pc-Check-testiohjelma löytää nopeasti vaikeimmatkin viat. Pc-Checkin testiraportti on hyvä antaa asiakkaalle, jolloin vältytään turhilta asiakasreklamaatioilta ja konepalautuksilta.
Koneiden kokoonpanojen tarkistukset voidaan suorittaa nopeasti ja luotettavasti - tarkistustyön tehokkuus ja tuottavuus paranevat. Pc-Check auttaa yritysten ja julkishallinnon PC-ylläpidon ongelmien diagnosoinnissa, jolloin vältytään turhilta koneiden kaatumisilta, koneseisokeilta ja huoltokatkoksilta. PC-tuki-, tarkastus- ja huoltotoiminnassa on hyvä olla luotettava testityökalu käytettävissä: Pc-Check-testiohjelma maksaa itsensä nopeasti takaisin säästettyinä työtunteina vähäiselläkin käytöllä.

Pc-Check-diagnostiikkaohjelmisto auttaa mm.

  • Mikrotukia ongelmien diagnosoinnissa, jolloin vältytään turhilta koneiden kaatumisilta, koneseisokeilta ja huoltokatkoksilta niin yrityksissä kuin julkishallinnossa
  • PC-huolto- ja kokoonpanoyrityksiä ongelmien diagnosoinnissa, vianmäärityksissä, korjaamisessa, päivittämisessä ja kokoonpanojen tarkistuksissa
  • PC-liikkeitä huolto- ja tarkistustyössä sekä asiakaspalvelussa
  • Alan oppilaitosten opetustyössä ja koulutuksessa sekä ATK-tuessa
  • Työn tehokkuuden, laadun ja tuottavuuden parantamisessa mikrotuki-, huolto- ja kokoonpanotyössä
Tuoteryhmä: 
Valmistaja: 

Kysy hinta myynnistämme! Puh. 010 830 5600 - email: myynti@ohjelmistot.com