Tyhjä

Yhteensä 0,00 €

Pc-Check

Pc-Check on suosituin ja käytetyin PC-testiohjelma Suomessa. Sitä on helppo ja nopea käyttää. Sillä on oma buuttaava käyttöjärjestelmä, joten se ei anna mitään "Windows-tulkintoja", vaan analysoi tarkasti emolevyn, prosessorin, muistien ja muiden lisälaitteiden toiminnan. Yhdellä levyllä on yli 500 testiä – millään muulla testiohjelmalla ei ole vastaavaa määrää monipuolisia testejä! Ohjelma on myös mahdollista ajaa buuttaavalta USB-muistilta.

Pc-Check antaa seikkaperäiset testiraportit

Laitevalmistajat hyväksyvät yleensä Pc-Checkin vika-analyysin takuiden piiriin, sillä niiden omat testit ovat rajallisia eivätkä aina löydä konevikoja. Pc-Checkin vika-analyysi auttaa vian määrittämisessä.
PC-huoltotoiminnassa Pc-Check-testiohjelma löytää nopeasti vaikeimmatkin viat. Pc-Checkin testiraportti on hyvä antaa asiakkaalle, jolloin vältytään turhilta asiakasreklamaatioilta ja konepalautuksilta.
Koneiden kokoonpanojen tarkistukset voidaan suorittaa nopeasti ja luotettavasti - tarkistustyön tehokkuus ja tuottavuus paranevat. Pc-Check auttaa yritysten ja julkishallinnon PC-ylläpidon ongelmien diagnosoinnissa, jolloin vältytään turhilta koneiden kaatumisilta, koneseisokeilta ja huoltokatkoksilta. PC-tuki-, tarkastus- ja huoltotoiminnassa on hyvä olla luotettava testityökalu käytettävissä: Pc-Check-testiohjelma maksaa itsensä nopeasti takaisin säästettyinä työtunteina vähäiselläkin käytöllä.

Pc-Check-diagnostiikkaohjelmisto auttaa mm.

  • Mikrotukia ongelmien diagnosoinnissa, jolloin vältytään turhilta koneiden kaatumisilta, koneseisokeilta ja huoltokatkoksilta niin yrityksissä kuin julkishallinnossa
  • PC-huolto- ja kokoonpanoyrityksiä ongelmien diagnosoinnissa, vianmäärityksissä, korjaamisessa, päivittämisessä ja kokoonpanojen tarkistuksissa
  • PC-liikkeitä huolto- ja tarkistustyössä sekä asiakaspalvelussa
  • Alan oppilaitosten opetustyössä ja koulutuksessa sekä ATK-tuessa
  • Työn tehokkuuden, laadun ja tuottavuuden parantamisessa mikrotuki-, huolto- ja kokoonpanotyössä
Tuoteryhmä: 
Valmistaja: 

Kysy hinta myynnistämme! Puh. 010 830 5600 - email: myynti@ohjelmistot.com