Tyhjä

Yhteensä 0,00 €

Power PDF Standard

Yhteistyötä ja tuottavuutta liiketoiminnan kannalta järkevään hintaan. Ohjelmisto on suorituskykyinen, edistyksellinen ja helppokäyttöinen ja täyttää siten yritysten ja käyttäjien vaatimukset. Voit koota, verrata, muuntaa, luoda, sanella, muokata, lukea, skannata, suojata, allekirjoittaa ja tulostaa PDF-asiakirjoja ja -lomakkeita sekä tehdä niissä hakuja ennennäkemättömän helposti ja nopeasti.

Paras käyttäjäkokemus ja arvo
Power PDF tarjoaa rahalle enemmän vastinetta. Adobe Acrobat -ohjelmalle on nyt vaihtoehto, joka tarjoaa Office-pohjaisen intuitiivisen käyttäjäkokemuksen. Käyttäjät voivat työskennellä tuttuun ja totuttuun tapaansa, mutta hyödyntää samalla ominaisuuksia, jotka lisäävät yrityskäyttäjien tuottavuutta. Power PDF sisältää kaikki työkalut PDF-tiedostojen kommentointiin, merkkaamiseen, tallentamiseen ja pakkaamiseen sekä muun muassa asiakirjojen muuntamiseen, hakuun ja yhdistämiseen liittyviä lisäominaisuuksia, jotka vain Nuance tarjoaa.

Paperiasiakirjojen muuntaminen PDF-tiedostoiksi tehokkaammin
PDF-tiedostoja voidaan luoda skannaamalla asiakirjat tehokkaasti suoraan PDF-tiedostoiksi yhdellä napsautuksella. Asiakirjat voi skannata tavallisiksi, etsittäviksi tai muokattaviksi PDF-tiedostoiksi. Voit skannata, korostaa, yliviivata tai alleviivata yhdellä työvaiheella.

PDF-tiedostojen luonti mistä tahansa tulostavasta tietokonesovelluksesta
Ohjelman avulla voidaan luoda täysin alan vaatimusten mukaisia PDF-tiedostoja, jotka ovat yhteensopivia kaikkien PDF-katseluohjelmien kanssa ja jotka täyttävät niiden vaatimukset. Luotaessa PDF-tiedostoja Microsoft Word-, Excel- ja PowerPoint-sovelluksista tiedostoihin voidaan lisätä kirjanmerkkejä ja siirtää hyperlinkkejä.

Asiakirjoja ei tarvitse kirjoittaa uudelleen
Jos sinun on käsiteltävä PDF-asiakirjoja muissa sovelluksissa, ei kannata tuhlata aikaa niiden uudelleenkirjoittamiseen – muunna ne. Ohjelma toisintaa luotettavasti Microsoft® Word-, Excel®-, PowerPoint®- ja Corel® WordPerfect®-asiakirjat muuttamatta sarakkeita, taulukoita ja grafiikoita. Kätevien taulukkolaskentaominaisuuksien avulla voit myös yhdistää PDF-asiakirjan kaikki sivut yhdeksi Excel-taulukoksi ja välttää työlään leikkaa ja liitä -työvaiheen. Voit jopa valita, kopioida ja muuntaa PDF-asiakirjasta vain tarvitsemasi ja valitsemasi tekstikohdat.

Helppo yhdistää ja koota asiakirjoja
Ohjelman avulla voidaan yhdistää tiedostoja ja poistaa tai korvata sivuja helposti vetämällä ja pudottamalla. Valitse sivuja esimerkiksi Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint-, WordPerfect-, JPG-, BMP-, TIF- tai XPS-lähdeasiakirjasta ja lisää ne kohdeasiakirjaan yksinkertaisesti vetämällä ja pudottamalla sivut PDF-tiedostoon. Erätyökaluilla voidaan automatisoida toistuvia työvaiheita ja tehostaa työskentelyä.

Ammattimaiset asiakirjat
Ohjelman avulla voidaan tuottaa asiakirjoja, jotka näyttävät yhtä hyvältä tulostettuina kuin näytölläkin riippumatta siitä, minne ne lähetetään tai missä niitä tarkastellaan. Mitä tahansa tiedosto- ja/tai kansiotyyppejä voidaan yhdistää hienoiksi PDF-portfolioiksi, jotka ovat tarkasteltavissa millä tahansa yleisellä PDF-lukuohjelmalla. Voit luoda näyttäviä, lukijoita opastavia kansia ja lisätä PDF-asiakirjoihin kuvia, grafiikoita, videoita, äänitiedostoja tai kolmiulotteisia piirroksia, jotta viesti välittyisi mahdollisimman vaikuttavasti.

Liitä asiakirjasi pilveen
Voit tallentaa asiakirjasi pilveen ja käyttää niitä myöhemmin Box-, Google Drive™-, Windows Live® SkyDrive®-, Evernote®- ja Dropbox®-palvelun avulla. Voit käyttää asiakirjojasi pilvipalvelussa milloin ja missä tahansa Internetin tai tuettujen mobiililaitteiden sovellusten kautta.

Sanele muistiinpanosi
Ratkaisuun sisältyvällä Dragon Notes -sovelluksella voit sanella muistiinpanoja helposti ja vältät tekstin kirjoittamisen. Ohjelma muuttaa puheen tekstiksi nopeasti ja tarkasti. Säästät aikaa ja lisäät tuottavuutta.

Tietojen keräys lomakkeilla
Älä anna pitkien lomakkeiden täyttämisen hidastaa liiketoimintaa. FormTyper™-työkalun avulla ei-täytettävät lomakkeet voidaan muuntaa automaattisesti täytettäviksi PDF-lomakkeiksi, jotka voidaan täyttää, tallentaa ja lähettää sähköpostitse. Helppokäyttöisillä piirtotyökaluilla voi myös luoda aivan uusia lomakkeita. Täytetyistä lomakkeista voi viedä tietoja lajittelua, etsimistä ja analysointia varten tietokantojen ja laskentataulukoiden yleisiin tiedostomuotoihin, kuten XFDF:ään, XML:ään, TXT:hen ja CSV:hen.

Älykäs haku
Ohjelma muuntaa tiedoston etsittäväksi PDF-tiedostoksi mahdollisimman tarkasti missä tahansa PDF-ratkaisussa. Ohjelma kohdistaa haun asiakirjan koko sisältöön – myös kirjanmerkkeihin ja kommentteihin – joten löydät hakemasi varmasti. Älykäs Looks Like Search™ -haku löytää sisällöstä nopeasti esimerkiksi puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet ja luottokorttinumerot aakkosnumeerisen kaavan perusteella tarkan tekstin sijaan. Hakutulosten automaattinen korostus, yliviivaus tai alleviivaus nopeuttaa ja helpottaa PDF-tiedostojen muokkausta.

Tehokas asiakirjojen suojaus
PDF-tiedostoihin voidaan lisätä salasanatoiminto, turvallinen 128-bittinen tai 256-bittinen AES-salaus ja käyttöoikeuksien valvonta asiakirjojen tarkastelun, tulostuksen ja muokkauksen valvontaa varten. Asiakirjojen omistajat voidaan todentaa allekirjoittajan yksityisellä avaimella, Microsoft Cryptolla tai kolmannen osapuolen tuottamilla digitaalisilla allekirjoituksilla. Vaihtoehtoisesti asiakirjan suojausta voidaan tehostaa litistämällä asiakirjan tiedot, allekirjoitukset, leimat, merkinnät, huomautukset, täytetyt lomakekentät ja grafiikat mukaan lukien. Toiminnosta on hyötyä erityisesti rajoitettaessa asiakirjojen muokkausta arkistoinnin tai e-tiedostojen käsittelyn yhteydessä.

Tuoteryhmä: 
Valmistaja: 
Otsikko Toimitustapa Hinta
Power PDF Standard ESD 123,00 €

Hinnat alv. 0%. Hintoihin lisätään alv. 24%. Voit myös tehdä tilauksen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@ohjelmistot.com.
Etkö löydä tarvitsemaasi tuoteversiota oheiselta listalta? Ota yhteyttä myyntiimme puh. 010 830 5600.