Tyhjä

Yhteensä 0,00 €

RAK

RAK on rakennesuunnitteluun tarkoitettu suunnittelujärjestelmä, joka soveltuu useimpiin rakennesuunnittelutehtäviin uudistuotannosta korjausrakentamiseen. RAKin ensimmäinen versio tuli markkinoille jo 1989 ja sillä on useita satoja käyttäjiä alan yrityksissä. RAK on pitkään ollut Suomen ostetuin rakennesuunnittelujärjestelmä. RAKia käytetään laajasti myös opetustyössä monissa oppilaitoksissa ympäri Suomea. RAK on yleiskäyttöinen, monipuolinen ja laaja järjestelmä tasokuvien, leikkausten ja detaljien suunnitteluun ja piirtämiseen, mutta samalla se on kuitenkin pystytty pitämään helppokäyttöisenä ja tehokkaana työkaluna käyttäjille. RAK voi hyödyntää suoraan mm. ARK-arkkitehtijärjestelmällä tuotettuja rakennussuunnitelmia sekä tuottaa piirustuksia muille suunnitteluosapuolille.

RAK LT-ohjelmaa käytetään sekä suurten että pienten rakennusten suunnitteluun sekä korjausrakentamisen tarpeisiin. RAK LT on yleiskäyttöinen ja laaja järjestelmä, mutta samalla kuitenkin helppokäyttöinen ja tehokas. Järjestelmässä on yli 600 valmissymbolia, jotka ovat poimittavissa työkalu-, alasveto- ja kuvakevalikoista. RAK LT versiota voidaan käyttää joustavasti rinnakkain varsinaisen RAKin kanssa. RAK LT käyttäjän on helppo myöhemmin tarvittaessa siirtyä varsinaisen RAKin käyttäjäksi, koska toiminnot ja symbolit ovat valikossa lähes samoissa paikoissa. RAK LT käyttää samaa tasojärjestelmää RAKin kanssa. Lisäksi RAK LT:n sisältämät symboli-, viivatyyppi- ja rasterikirjastot ovat yhteneviä RAK versioiden kanssa.

Tuoteryhmä: 
Valmistaja: 
Otsikko Toimitustapa Hinta
RAK LT + PRO ESD 465,00 €
RAK for AutoCAD ESD 1 095,00 €

Hinnat alv. 0%. Hintoihin lisätään alv. 24%. Voit myös tehdä tilauksen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@ohjelmistot.com.
Etkö löydä tarvitsemaasi tuoteversiota oheiselta listalta? Ota yhteyttä myyntiimme puh. 010 830 5600.