Tyhjä

Yhteensä 0,00 €

ReSharper

ReSharper on johtava tuottavuustyöväline .NET-kehittäjille. Se integroituu täysin Microsoft Visual Studion versioihin 2005, 2008, 2010, 2012 ja 2013. Se auttaa kehittäjiä luomaan ja parantamaan koodia C#-, VB.NET-, ASP.NET-, ASP.NET MVC-, JavaScript-, TypeScript-, CSS-, HTML-, XML- ja XAML-kielillä. ReSharper tekee tuhansista .NET-kehittäjistä ympäri maailman tuottavampia tarjoamalla koodikatselmointeja, automatisoitua refaktorointia, salamannopeaa navigointia ja koodausavustusta.

Avainhyötyjä

ReSharper edistää parhaita kehitys- ja suunnittelukäytänteitä globaaleilla, kielestä riippumattomilla refaktoroinneilla, sadoilla koodimuunnoksilla sekä koodin muotoilulla ja siivouksella. ReSharper varmistaa jatkuvat .NET-koodin laatutarkistukset korostamalla ratkaisustasi välittömästi virheet ja huonolta vaikuttavan koodin sekä tarjoamalla useita, automatisoituja pikakorjauksia.

Ylivoimaiset yksikkötestaustyökalut, navigointi- ja hakuominaisuudet, automaattinen koodin luonti ja mallipohjat täydentävät kuvan huippunykyaikaiset tuottavuustyövälineestä, joka antaa lisätehoa jokaiselle .NET-kehittäjälle.

Tuoteryhmä: 
Valmistaja: 
Otsikko Toimitustapa Hinta
ReSharper - Commercial annual subscription ESD 349,00 €

Hinnat alv. 0%. Hintoihin lisätään alv. 24%. Voit myös tehdä tilauksen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@ohjelmistot.com.
Etkö löydä tarvitsemaasi tuoteversiota oheiselta listalta? Ota yhteyttä myyntiimme puh. 010 830 5600.