Tyhjä

Yhteensä 0,00 €

SÄHKÖ-ARK

SÄHKÖ-ARK on sähkösuunnitteluun tarkoitettu sovellus. SÄHKÖ-ARK-järjestelmään kuuluvat SÄHKÖ-ARK TASO, KESKUSKAAVIO-ARK ja PIIRIKAAVIO-ARK.

SÄHKÖ-ARK TASO-järjestelmän ensimmäinen versio tuli markkinoille vuonna 1988, jolloin se heti saavutti suuren suosion sähkösuunnittelutoimistoissa. Ohjelmaa käytetään myös opetustyössä monissa oppilaitoksissa. SÄHKÖ-ARK TASO-järjestelmää käytetään sekä suurten toimisto-, liike-, teollisuus- ja julkisrakennusten että kerrosja pientalojen sähkösuunnitteluun. Lisäksi sitä käytetään yhä enemmän sähköurakoinnin, korjausrakentamisen ja kiinteistöhallinnan tarpeisiin. SÄHKÖ-ARK TASO on yleiskäyttöinen, monipuolinen ja laaja järjestelmä sähkötasokuvien suunnitteluun ja piirtämiseen, mutta samalla se on kuitenkin pystytty pitämään helppokäyttöisenä ja tehokkaana.

KESKUSKAAVIO-ARK on painotettu keskuskaavioiden suunnittelun perustyökaluksi, jonka avulla voidaan lähes välittömästi aloittaa tuottava työ. Vaativalle käyttäjälle löytyy suunnitteluprosessissa tarvittavia kehittyneempiä ominaisuuksia, kuten ryhmänumeroiden tarkistus- ja määritystoiminnot.

PIIRIKAAVIO-ARK on myös tarkoitettu piirikaavioiden suunnittelun perustyökaluksi, jonka avulla voidaan välittömästi aloittaa tuottava työ. Vaativalle käyttäjälle löytyy suunnitteluprosessissa tarvittavia kehittyneempiä ominaisuuksia, kuten kaapelikampauksen piirto kaapelityyppitietokannan avulla ja tunnuksen muutos koko piirustuksessa.

SÄHKÖ-ARK LT

SÄHKÖ-ARK LT-sovellusta voidaan käyttää sekä suurten että pienten rakennusten sähkösuunnitteluun. Lisäksi järjestelmiä käytetään sähköurakoinnin, korjausrakentamisen ja kiinteistöhallinnan tarpeisiin. SÄHKÖ-ARK LT on yleiskäyttöinen, monipuolinen ja laaja järjestelmä sähkötasokuvien suunnitteluun ja piirtämiseen, mutta samalla se on kuitenkin helppokäyttöinen ja tehokas. Järjestelmässä on mm. yli 600 valmissymbolia. SÄHKÖ-ARK LT versiota voidaan käyttää joustavasti rinnakkain täyden AutoCADin SÄHKÖ-ARKin kanssa. Se sisältää mm. saman laajan symbolikirjaston ja tasojärjestelmän. AutoCAD LT versiolla tehtyjä kuvia voidaan siirtää AutoCADiin ja ADT:hen ja toisinpäin. LT-versiolla voidaan myös katsella SÄHKÖ-ARKilla tehtyjä kuvia sekä tehdä niihin lisäyksiä ja muutoksia. Lisäksi LT-version käyttäjän on helppo myöhemmin tarvittaessa siirtyä varsinaisen SÄHKÖ-ARKin käyttäjäksi yhtenäisen käyttöliittymän ansiosta.

Tuoteryhmä: 
Valmistaja: 
Otsikko Toimitustapa Hinta
Sähkö-ARK LT ESD 475,00 €
Sähkö-ARK for AutoCAD ESD 1 095,00 €
Sähkö-ARK TASO for AutoCAD ESD 595,00 €
Keskuskaavio-ARK for AutoCAD ESD 495,00 €
Piirikaavio-ARK for AutoCAD ESD 495,00 €

Hinnat alv. 0%. Hintoihin lisätään alv. 24%. Voit myös tehdä tilauksen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@ohjelmistot.com.
Etkö löydä tarvitsemaasi tuoteversiota oheiselta listalta? Ota yhteyttä myyntiimme puh. 010 830 5600.