Tyhjä

Yhteensä 0,00 €

Sharegate

Monimutkaisista siirtymistä päivittäiseen turvallisuuden hallintaan: Sharegate on pakkohankinta SharePoint & Office 365 -käyttäjille. Miksi? Me yksinkertaistamme takuuvarmasti jokaisen monimutkaisen tehtävän helpommaksi, paremmin hallittavaksi, ja sinulta enemmän aikaa säästäväksi.

Turvaa liiketoimintadatasi
Hanki kattava kuva SharePoint- ja Office 365 -turvallisuudestasi porautumalla ympäristöjesi läpi. Ymmärrä lopultakin, kenellä on pääsy mihinkin. Alla hallita oikeuksiasi, ja turvaa liiketoimintatietosi itseesi täysi luottaen.

Siirry mihin tahansa SharePointiin tai Office 365:een
Yksinkertaista ja kiihdytä siirtymisprojektejasi, jopa teratavuluokkaisia: Sharegateen siirrettävän tiedon määrällä ei ole rajaa. Päivitä uusimpaan SharePointin versioon tai siirrä liiketoimintasi pilveen nopeammin ja ilman käyttökatkoja.

Nokkela raportointi
Sharegaten sisäänrakennettu raportointi tarjoaa toteutettavia näkemyksiä ympäristöjesi hallinnassa pitämiseen sekä asetusten ja käyttöoikeuksien hallintaan. Säästä useita päiviä suorittaessasi monimutkaisia ja toistuvia tehtäviä hallinnointisuunnitelmasi tai noudattaessasi parhaita käytänteitä.

Tietoja Sharegatesta
Sharegate yksinkertaistaa SharePointin, Office 365:n ja OneDrive for Business:n hallintatehtäviä tuhansille ylläpitäjille ja tehokäyttäjille ympäri maailman. Montrealissa toimivaan, yksityisomisteiseen yritykseen luottaa yli 10 000 organisaatiota. Oman alansa johtajana Sharegate noudattaa mottoaan: ’innovoi ja pidä asiat yksinkertaisina ja hauskoina’. Katso lisätietoja osoitteesta http://www.share-gate.com.

Tuoteryhmä: 
Valmistaja: 

Kysy hinta myynnistämme! Puh. 010 830 5600 - email: myynti@ohjelmistot.com