Tyhjä

Yhteensä 0,00 €

Suitcase Fusion 8

Ammattimainen fonttienhallintaohjelma on osa jokaista nopeatempoista suunnittelutyönkulkua. Se antaa mahdollisuuden keskittyä luovaan työskentelyyn hankaloittamatta itse työskentelyä. Suitcase Fusion poistaa käytännössä fonttienhallintaan kuluvan ylimääräisen ajan ja pitää kirjasimet hyvässä järjestetyksessä.

Pilvipalveluun yhdistetty TypeSync
Enää ei tarvitse huolehtia siitä, että fontit häviäisivät tai että niitä pitää mahdollisesti siirrellä koneesta toiseen. Koko kirjasinkokoelma voidaan säilyttää pilvipalvelussa mukana tulevan Extensis TypeSync -pilvipalvelun avulla. Se tulee nyt mukana ilmaiseksi. Pilvipalveluun tallennettu kirjasinkirjasto on sen jälkeen helppo synkronoida esimerkiksi toiseen koneeseen. Olitpa sitten päivittämässä uuteen koneeseen tai synkronoimassa kirjaston omaan toiseen Suitcase Fusion -asennukseen (mukana ilmaiseksi) TypeSync tekee sen varsin helpoksi.

Adobe After Effects: fonttien autoaktivointi
Motion-suunnittelijat iloitkaa! Live type -ominaisuutta on nyt paljon helpompaa käyttää johdonmukaisesti ja ilman omia virityksiä. Uuden plug-inin avulla voit upottaa Font Sense -metadataa projekteihisi. Plugin varmistaa, että sinun ei tarvitse enää porautua syvälle projektin uumeniin paikallistamaan ja korvaamaan puuttuvat kirjasimet uudelleen.

OS X El Capitan ja Windows 10 -tuki
Onpa käyttöjärjestelmäsi sitten täysin ajan tasalla tai muutamaa versioita vanha, Suitcase Fusion 7 tukee käyttämääsi käyttöjärjestelmää.

Global Smart -haut
Nyt fonttien löytäminen on helpompaa kuin koskaan aiemmin! Riippumatta siitä missä kirjastoissasi ne sijaitsevat, Smart-haut hakevat ja näyttävät kaikki kirjastot missä etsimäsi kirjasin sijaitsee.

Tuoteryhmä: 
Valmistaja: 
Otsikko Toimitustapa Hinta
Suitcase Fusion 8 ESD 109,00 €

Hinnat alv. 0%. Hintoihin lisätään alv. 24%.
Etkö löydä tarvitsemaasi tuoteversiota oheiselta listalta? Ota yhteyttä myyntiimme puh. 010 830 5600 tai email: myynti@ohjelmistot.com.