Tyhjä

Yhteensä 0,00 €

Toad for Oracle

Toad™ for Oracle® on numero 1 -tuottavuusratkaisu Oracle® -tietokantakehitykseen ja -hallintaan. Nämä Oracle-tietokantatyökalut yhdistävät kattavan automaation intuitiivisiin työnkulkuihin tarjotakseen sinulle syväuloitteista toiminnallisuutta. Toad for Oracle integroi saumattomasti Toad World™ -käyttäjäyhteisön, josta saat vastauksia alan asiantuntijoilta, olet yhteydessä kolmeen miljoonaan työtoveriisi ja saat käyttöösi runsaasti tietoa alustasta — kaikki ilman tarvetta poistua Toadista. Olitpa noviisi tai tietokanta-ammattilainen, näillä Oraclen työvälineillä työskentely ja yhteistoiminta on tarkkaa ja helppoa.

Toad for Oracle Base
Tämä on peruseditori PL/SQL-koodin luomiseen ja ylläpitämiseen. Se sisältää monia ominaisuuksia sekä kehittäjille että tietokantojen ylläpitäjille, sisältäen ilmaisen Toad Data Modeler -version.

Toad for Oracle Professional
Tämä versio sisältää kaikki Base Edition -toiminnallisuudet, mutta se on suunniteltu parantamaan koodin laatua lisäkomponenteilla, jotka tekevät koodin katselmointeja, koodianalyysiä ja luovat testidataa.

Toad for Oracle Xpert Edition
Sisältää kaikki Professional-version komponentit ja lisäksi SQL Optimizer for Oracle -osan, joka havaitsee ja analysoi ongelmallisia SQL-lauseita ja automatisoi hienosäädön sovelluksen suorituskyvyn parantamiseksi.

Tuoteryhmä: 
Valmistaja: 
Otsikko Toimitustapa Hinta
Toad For Oracle Professional Edition - 1YR vuokralisenssi ESD 649,00 €
Toad For Oracle Xpert Edition - 1YR vuokralisenssi ESD 949,00 €
Toad For Oracle Base Edition ESD 1 169,00 €
Toad For Oracle Professional Edition ESD 1 859,00 €
Toad For Oracle Xpert Edition ESD 2 826,00 €

Hinnat alv. 0%. Hintoihin lisätään alv. 24%. Voit myös tehdä tilauksen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@ohjelmistot.com.
Etkö löydä tarvitsemaasi tuoteversiota oheiselta listalta? Ota yhteyttä myyntiimme puh. 010 830 5600.