Tyhjä

Yhteensä 0,00 €

Toad for Oracle

Toad™ for Oracle® on numero 1 -tuottavuusratkaisu Oracle® -tietokantakehitykseen ja -hallintaan. Nämä Oracle-tietokantatyökalut yhdistävät kattavan automaation intuitiivisiin työnkulkuihin tarjotakseen sinulle syväuloitteista toiminnallisuutta. Toad for Oracle integroi saumattomasti Toad World™ -käyttäjäyhteisön, josta saat vastauksia alan asiantuntijoilta, olet yhteydessä kolmeen miljoonaan työtoveriisi ja saat käyttöösi runsaasti tietoa alustasta — kaikki ilman tarvetta poistua Toadista. Olitpa noviisi tai tietokanta-ammattilainen, näillä Oraclen työvälineillä työskentely ja yhteistoiminta on tarkkaa ja helppoa.

Toad for Oracle Base
Tämä on peruseditori PL/SQL-koodin luomiseen ja ylläpitämiseen. Se sisältää monia ominaisuuksia sekä kehittäjille että tietokantojen ylläpitäjille, sisältäen ilmaisen Toad Data Modeler -version.

Toad for Oracle Professional
Tämä versio sisältää kaikki Base Edition -toiminnallisuudet, mutta se on suunniteltu parantamaan koodin laatua lisäkomponenteilla, jotka tekevät koodin katselmointeja, koodianalyysiä ja luovat testidataa.

Toad for Oracle Xpert Edition
Sisältää kaikki Professional-version komponentit ja lisäksi SQL Optimizer for Oracle -osan, joka havaitsee ja analysoi ongelmallisia SQL-lauseita ja automatisoi hienosäädön sovelluksen suorituskyvyn parantamiseksi.

Tuoteryhmä: 
Valmistaja: 

Kysy hinta myynnistämme! Puh. 010 830 5600 - email: myynti@ohjelmistot.com