Tyhjä

Yhteensä 0,00 €

ArkSystems

ARK

ARK on arkkitehtisuunnitteluun tarkoitettu AutoCAD- ja AutoCAD Architecture -pohjainen sovellus. ARK-ohjelman ensimmäinen versio tuli markkinoille 1987, jolloin se heti saavutti suuren suosion. ARK on jo pitkään ollut Suomen ostetuin arkkitehtijärjestelmä. ARK on yleiskäyttöinen, monipuolinen ja laaja järjestelmä, mutta samalla se on kuitenkin pystytty pitämään helppokäyttöisenä ja tehokkaana työkaluna käyttäjille. ARKia käytetään suurten toimisto-, liike-, teollisuus- ja julkisrakennusten sekä kerros-, rivi- ja omakotitalojen suunnitteluun.

LVI-ARK

LVI-ARK-järjestelmän ensimmäinen versio tuli markkinoille vuonna 1988, jolloin se heti saavutti suuren suosion LVI-suunnittelutoimistoissa. Ohjelmaa käytetään myös opetustyössä monissa oppilaitoksissa. LVI-ARK-järjestelmää käytetään sekä suurten toimisto-, liike-, teollisuus- ja julkisrakennusten että kerros- ja pientalojen LVI-suunnitteluun. Lisäksi sitä käytetään yhä enemmän urakoinnin, korjausrakentamisen ja kiinteistöhallinnan tarpeisiin.

RAK

RAK on rakennesuunnitteluun tarkoitettu suunnittelujärjestelmä, joka soveltuu useimpiin rakennesuunnittelutehtäviin uudistuotannosta korjausrakentamiseen. RAKin ensimmäinen versio tuli markkinoille jo 1989 ja sillä on useita satoja käyttäjiä alan yrityksissä. RAK on pitkään ollut Suomen ostetuin rakennesuunnittelujärjestelmä. RAKia käytetään laajasti myös opetustyössä monissa oppilaitoksissa ympäri Suomea.