Tyhjä

Yhteensä 0,00 €

Autodesk

3ds Max 2022

Autodesk® 3ds Max® -ohjelmisto tarjoaa käyttäjille tehokkaat ja integroidut 3D-mallinnus-, animaatio-, renderointi- ja kompositio ominaisuudet, jotka nopeuttavat tuotannon ylösajoa. Tämä tarjoaa pelikehittäjille, visuaalisten efektien luojille ja graafisille suunnittelijoille ja toisaalta arkkitehdeille, suunnittelijoille ja visualisoinnin ammattilaisille toimialakohtaisen kokemuksen ja erityistyökalut.

AutoCAD 2022

Nyt, kun tilaat AutoCAD®-tuotteen, saat käyttöösi AutoCAD 2D- ja 3D CAD -ohjelmiston sekä toimialakohtaiset työkalut – CAD kaikille ja kaikkialle. Hyödynnä uusia AutoCADin verkko- ja mobiilisovelluksia, jotka mahdollistavat työnkulut mistä käsin tahansa.

AutoCAD LT 2022

Luokkansa parasta 2D-luonnostelua ja -suunnittelua. Uusia innovaatioita luoden. Autodesk® AutoCAD LT®:n parannetut ominaisuudet mahdollistavat tarkan työskentelyn ja yhteistyön, jotta voit keskittyä merkitykselliseen luonnosteluun ja dokumentointiin. AutoCAD LT tarjoaa joustavuutta luoda 2D-piirustuksia haluamallasi tavalla. Mukauta työtilaa, jotta löydät eniten käyttämäsi komennot ja blokit nopeasti. Luovu manuaalista tehtävistä, kuten objektien ja luetteloiden laskemisesta. Lisää mittoja ja kommentteja aiempaa nopeammin.

AutoCAD Revit LT Suite 2022

AutoCAD Revit LT on kustannustehokkain tapa hyödyntää olemassa olevaa 2D suunnittelutietoa edistyksellisessä 3D-ja tietomallisuunnittelussa. AutoCAD Revit LT Suite sisältää viimeisimmän julkaisun tutusta AutoCAD LT:stä. Tämän lisäksi tuotteeseen sisältyy Revit LT, tietomallinnuksen tehokas työkalu. AutoCAD Revit LT Suite:sta voit käyttää juuri sitä työkalua jota soveltuu parhaiten tarpeisiisi. Vanhojen kuvien pienet muutokset voit tehdä helposti 2D muodossa ja samalla mallintaa uutta 3D- ja tietomallimuotoon.

Inventor Professional 2022

Autodesk® Inventor® -3D-CAD-ohjelmistot tarjoavat kattavat ja joustavat ohjelmistot 3D-mekaniikkasuunnitteluun, tuotteiden simulointiin, työkalujen suunnitteluun, tilausohjautuvaan suunnitteluun ja suunnittelutiedon jakamiseen. Inventor ulottaa 3D:n Digitaaliseen prototypointiin Voit siis luoda tarkan 3D-mallin, jonka avulla suunnittelet, visualisoit ja simuloit tuotteesi ennen valmistusta. Inventorilla luotu tuotemalli auttaa suunnittelemaan parempia tuotteita, pienentämään tuotekehityskustannuksia ja saamaan tuotteet nopeammin markkinoille.

Maya 2022

Laajennettavan tuotantoalustan tarjoava Autodesk® Maya® -ohjelmisto sisältää kattavat työkalut 3D-animointiin, mallinnukseen, simulointiin, visuaalisten efektien luontiin, renderointiin, matchmoving-asetteluun ja kompositointiin. Työskentelitpä sitten elokuva- tai peliteollisuudessa, televisiossa, mainos- tai kustannusalalla tai graafisena suunnittelijana, Mayan edulliseksi paketiksi koottujen huipputyökalujen avulla selviydyt nykypäivän tuotantoympäristön korkeista vaatimuksista.

Sivut