Tyhjä

Yhteensä 0,00 €

F-Secure

F-Secure Business Suite

F-Secure Business Suite helpottaa elämää. Sen palkitut tekniikat toimivat yhdessä aukottomasti, eivätkä jätä mitään vaaraan. Business Suite sisältää nyt yhteyksien ja web-sisällön hallinnan ja kehittyneen suojauksen, ja se parantaa tietoturvan ja tuottavuuden hallittavuutta. Se on parasta yksityisyyttä, suojausta ja hallintaa F-Securelta, yhdessä paketissa. Sekä fyysisiin että virtuaalisiin ympäristöihin suunnitellussa Business Suitessa on jaoteltu, keskitetty hallinta ja kerrostettu suojaus tiedonkulun kaikkiin vaiheisiin:

F-Secure Client Security

On yleistä tietoa, että työpöytäkoneet ja kannettavat tietokoneet ovat ketjun heikoin lenkki: Client Security on kattava päätepistesuojaus, joka estää haittaohjelmia pääsemästä verkkoosi. F-Secure Client Security sisältää palkitun suojauksen, arkaluonteisten toimenpiteiden, kuten verkkopankkien käytön, lisäsuojauksen, yli 2 500 kolmannen osapuolen sovelluksen automatisoidun ohjelmistokorjauksen ja paljon muuta.

Päätepisteiden suojaus on tärkein yksittäinen tietoturvaan liittyvä toimenpide, jonka voit tehdä:

F-Secure Cloud Protection for Microsoft Office 365

Suojaa liiketoimintasi kehittyneiltä sähköpostiuhilta Cloud Protection for Microsoft Office 365 -ratkaisullamme. Se on helposti käyttöönotettava yritystoiminnan suojausratkaisu erinomaisella uhkien tunnistuskyvykkyydellä. F-Secure Cloud Protection on suunniteltu täydentämään Microsoft Office 365:n omia tietoturvaominaisuuksia, jotta saat rakennettua kattavan suojauksen jopa kaikkein kehittyneimpiä tietojenkalasteluyrityksiä, haittasisältöjä ja kohdennettuja hyökkäyksiä vastaan. Monitasoinen suojaus on äärimmäisen tärkeää organisaatioiden sähköpostisuojauksen vahvistamisessa.

F-Secure Radar

F-Secure Radar on käänteentekevä alusta, jolla tunnistat ja hallitset sekä sisäisiä että ulkoisia tietoturvauhkia, raportoit riskeistä ja varmistat yrityksesi toiminnan säädösten mukaisuuden (kuten GDPR ja PCI) nyt ja tulevaisuudessa. Se paljastaa IT:n katvealueet ja niissä piilevät haavoittuvuudet sekä tietoturvauhkat skannaamalla koko mahdollista hyökkäyspinta-alaa.

Haavoittuvuuksien tunnistus ja hallinta samassa paketissa

Protection Service for Business

Protection Service for Business on palkittu tietoturvaratkaisu, joka on luotu yksinkertaistamaan nykypäivän nopeasti kehittyvien liiketoimintaympäristöjen vaativat tietoturvatarpeet. Yksi portaali mahdollistaa käyttöönoton, hallinnan ja valvonnan. Sen avulla voit ylläpitää kaikkien päätelaitteidesi – tietokoneiden, mobiililaitteiden ja palvelinten – tietoturvaa. Ratkaisuun kuuluvat laitteiden ja päivitysten hallintatoiminnot, joiden ansiosta pystyt hallitsemaan kaikkia päätelaitteitasi keskitetysti ja pidät ohjelmistosi ajan tasalla.