Tyhjä

Yhteensä 0,00 €

Magix

ACID Pro

ACID Pro on musiikintuotanto-ohjelmisto, joka tarjoaa ammattitason työkalut musiikin luomiseen ja tuottamiseen. Ohjelmisto on suunniteltu erityisesti elektronisen musiikin tekijöille, mutta sopii myös muiden musiikkityylien tuottamiseen.

ACID Pron käyttöliittymä on intuitiivinen ja helppokäyttöinen, mikä mahdollistaa aloittelijoidenkin työskentelyn. Ohjelmisto sisältää monia tehokkaita työkaluja, kuten loop-pohjaisen nauhoitusominaisuuden, joka mahdollistaa musiikin luomisen nopeasti ja helposti.

SOUND FORGE Pro

SOUND FORGE asettaa uusia mittapuita digitaaliselle äänituotannolle – ja näin se on tehnyt jo yli 20 vuoden ajan. Tämä legendaarinen äänenmuokkausohjelma on useiden maailmanlaajuisesti menestyksekkäiden musiikintuottajien (esim. Grammy-voittaja Ted Perlman) lempityökalu, jossa korostuu korkealaatuinen innovaatio. Alun perin SOUND FORGE -teknologia keksittiin Yhdysvalloissa ja nykyään sen kehityksestä vastaa MAGIX – ja siten siinä yhdistyvät amerikkalainen pioneerihenki ja saksalainen insinööritaito.

VEGAS

VEGAS on monipuolinen videoeditointiohjelmisto, joka tarjoaa ammattitason työkalut videoiden leikkaamiseen, editointiin, värimäärittelyyn ja visuaalisiin efekteihin. Ohjelmisto sopii niin harrastelijoille kuin ammattilaisillekin.