Tyhjä

Yhteensä 0,00 €

Magix

ACID Pro

ACID Pro 10:n myötä alkaa musiikkituotannon uusi sukupolvi. Kaikkien aikojen ensimmäisenä DAW-ohjelmana siinä on integroitu zynaptiq® STEM MAKER 2 audio source separation technology – täysin uusi ja parempi kuin koskaan! Voit hajottaa kappaleet lauluun, rumpuihin ja musiikkiin ja kokea sämpläyksen ja uudelleenmiksauksen uuden ajanjakson!

SOUND FORGE Pro 14

SOUND FORGE asettaa uusia mittapuita digitaaliselle äänituotannolle – ja näin se on tehnyt jo yli 20 vuoden ajan. Tämä legendaarinen äänenmuokkausohjelma on useiden maailmanlaajuisesti menestyksekkäiden musiikintuottajien (esim. Grammy-voittaja Ted Perlman) lempityökalu, jossa korostuu korkealaatuinen innovaatio. Alun perin SOUND FORGE -teknologia keksittiin Yhdysvalloissa ja nykyään sen kehityksestä vastaa MAGIX – ja siten siinä yhdistyvät amerikkalainen pioneerihenki ja saksalainen insinööritaito.

Vegas Pro 18

VEGAS Pro leverages the power of Artificial Intelligence to bring your video production two steps ahead. It offers an extremely flexible user interface, comprehensive media management, advanced audio editing and mastering with the included SOUND FORGE Pro, plus industry-leading hardware acceleration. Time to supercharge your creative flow!