Tyhjä

Yhteensä 0,00 €

Microsoft

Exchange Server 2019

Työskentele fiksummin paikasta riippumatta ja käytä työsähköpostia omissa palvelimissasi.

Älykkäät kokemukset
Exchange:n avulla saat entistä enemmän aikaan. Entistä nopeammalla, tarkemmalla ja kattavammalla haulla sekä parannetussa Saapuneet-kansiossa löydät etsimäsi nopeasti. Näiden helposti käytettävissä olevien toimintojen ansiosta postilaatikkosi pysyy siistinä ja helposti hallittavana viestien määrästä riippumatta. Lisäksi Exchange sisältää työtapaasi sopivat yhteiskäyttötyökalut ja miellyttävän käyttökokemuksen kaikilla laitteilla.

Office 2021

Modernisoitu Office! Luo sisältöä, pidä asiat järjestyksessä ja tee yhteistyötä Wordin, Excelin, PowerPointin ja muiden Office 2021:n sisältämien sovellusten päivitetyillä versioilla.

Luo luottavaisin mielin - Tuota osallistavia asiakirjoja ja esityksiä uusilla ja moderneilla visualisoinneilla ja etsi nopeasti tarvitsemasi kohde parannetuilla siirtymis- ja hakutoiminnoilla.

Järjestä työsi ja elämäsi - Hallitse viestejäsi, tapaamisiasi, yhteystietojasi ja tehtäviäsi tehokkaasti yhdessä paikassa. Pysy helposti kokousten, määräaikojen ja myös perheaikojen tasalla.

Project 2021

Toimita laatuprojekteja! Kun projektipäälliköllä, projektiryhmällä ja projektista vastaavalla on oikeat työkalut, projektin hallinta ja toteutus onnistuu osapuolten sijainnista riippumatta.

Microsoft Project Standard 2021 auttaa pitämään projektit hallinnassa ja aikataulussa – uudella, entistä helpommalla tavalla. Hyödynnä joustavia ominaisuuksia, jotka nopeuttavat aloittamista ja tehostavat toimintaa ja tuottavuutta. Luo edistymistä mittaavia moderneja raportteja ja tehosta projektiviestintää työryhmän ja sidosryhmien kanssa.

SQL Server 2022

Luo älykkäitä ja toimintakriittisiä sovelluksia käyttämällä skaalautuvaa hybriditietokantaympäristöä, joka sisältää kaiken tarvittavan – muistinvaraisesta suorituskyvystä ja kehittyneestä suojauksesta tietokannan sisäiseen analytiikkaan.

Markkinajohtaja
Luo online-tapahtumakäsittelyyn (OLTP) toimintakriittisiä älykkäitä sovelluksia, joiden skaalattavuus, suorituskyky ja käytettävyysaste ovat vertaansa vailla.

Visio 2021

Tiivistä ja välitä monimutkaisia tietoja tietoihin linkitetyissä kaavioissa muutamalla napsautuksella. Visiossa kaavioiden piirtäminen on helppoa. Halusitpa sitten tallentaa luonnoslehtiöön luonnostelemasi vuokaavion, suunnitella IT-verkkoa, koota organisaatiokaavion, dokumentoida liiketoimintaprosessia tai piirtää pohjapiirroksen, Visio auttaa visuaalisessa työskentelyssä.

Visual Studio 2022

Visual Studio 2022 on monipuolinen integroitu kehitysympäristö voit luoda upeita Windows-, Android- ja IOS-sovelluksia sekä moderneja web-sovelluksia ja pilvipalveluita.

  • Työkalut ja palvelut kaikenkokoisiin projekteihin
  • C#, Visual Basic, F#, C++, Python, Node.js ja HTML/JavaScript
  • Sprint-suunnittelu
  • Kehittynyt virheenkorjaus, profilointi, automatisoitu ja manuaalinen testaus
  • DevOps automatisoidulla käyttöönotolla ja jatkuvalla seurannalla

Windows Server 2022

Microsoft antaa yrityksille mahdollisuuden yksinkertaistaa tietotekniikkaa, säästää rahaa ja edistää liiketoimintaa virtualisoinnin yhtenäisen ja järjestelmällisen lähestymistavan avulla. Edullisen ja joustavan Windows Server 2022.

Yksinkertaista tietotekniikkaa

Täydellinen virtualisointiympäristö. Virtualisoitu infrastruktuuri nopeuttaa vastaamista liiketoiminnallisiin tarpeisiin, tukee itsepalveluratkaisujen käyttöä ja helpottaa myöhempää siirtymistä pilveen.