Tyhjä

Yhteensä 0,00 €

Visio 2021

Tiivistä ja välitä monimutkaisia tietoja tietoihin linkitetyissä kaavioissa muutamalla napsautuksella. Visiossa kaavioiden piirtäminen on helppoa. Halusitpa sitten tallentaa luonnoslehtiöön luonnostelemasi vuokaavion, suunnitella IT-verkkoa, koota organisaatiokaavion, dokumentoida liiketoimintaprosessia tai piirtää pohjapiirroksen, Visio auttaa visuaalisessa työskentelyssä.

Luo nopeasti ammattitason kaavioita
Aloita Vision käyttö helposti valmiiden aloituskaavioiden sekä aiheeseen liittyvien vihjeiden ja vinkkien avulla. Hyödynnä päivitettyjä malleja ja tuhansia muotoja, jotka ovat alan standardien, kuten UML (Unified Modeling Language) 2.4:n, BPMN (Business Process Model and Notation) 2.0:n ja IEEE:n (Institute of Electrical and Electronics Engineers), mukaisia. Älykkäiden muotojen avulla voit tehostaa työskentelyä sekä mukauttaa ja luoda ammattimaisia kaavioita nopeammin uusia teemoja ja tehosteita hyödyntämällä.

Herätä kaaviot henkiin tietojen linkityksellä
Yhdistä tiedot organisaatiorakenteen, IT-verkoston, tehtaan tai monimutkaisten liiketoimintaprosessien visualisointiin, jolloin voit tarkastella suorituskykyä yhdellä silmäyksellä. Visio-muotoja voi linkittää useisiin tietolähteisiin, kuten Microsoft Exceliin, Microsoft Excel Servicesiin, Active Directoryyn, Microsoft SQL Serveriin, Microsoft SQL Azureen sekä Microsoft SharePoint -luetteloihin ja yritystietopalveluihin. Yksinkertaista ja paranna monimutkaisten tietojen visualisointia käyttämällä tietokuvia, kuten kuvakkeita, värejä ja tekstiä. Hyödynnä uutta ja nopeaa yhteyttä Excel-taulukoihin ja vaihda tietokuvia omien mieltymystesi mukaan yhdellä napsautuksella.

Välitä yksi versio totuudesta visuaalisesti
Välitä ja jaa vuokaavio, aikajana, prosessikartat, organisaatiorakenne, IT-arkkitehtuuri tai pohjapiirros koko yrityksen laajuisesti selaimessa käyttämällä Visio Services -palveluita Office 365:ssä tai SharePointissa. Perustietojen päivittyessä myös selaimen kaaviot päivittyvät. Työryhmän jäsenet voivat työstää samaa kaaviota yhtä aikaa. Tarkistajan kommentit ovat helposti näkyvillä riippumatta siitä, onko käytössäsi Visio vai Visio Services. Suojaa kaaviot sisältöoikeuksien hallinnan (IRM), tietojen menetyksen estämisen (DLP) ja monimenetelmäisen todentamisen avulla.

Tuoteryhmä: 
Valmistaja: 
Otsikko Toimitustapa Hinta
Visio Standard 2021 Multi Language ESD 369,00 €
Visio Professional 2021 Multi Language ESD 649,00 €

Hinnat alv. 0%. Hintoihin lisätään alv. 24%. Voit myös tehdä tilauksen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@ohjelmistot.com.
Etkö löydä tarvitsemaasi tuoteversiota oheiselta listalta? Ota yhteyttä myyntiimme puh. 010 830 5600.