Tyhjä

Yhteensä 0,00 €

Windows Server 2019

Microsoft antaa yrityksille mahdollisuuden yksinkertaistaa tietotekniikkaa, säästää rahaa ja edistää liiketoimintaa virtualisoinnin yhtenäisen ja järjestelmällisen lähestymistavan avulla. Edullisen ja joustavan Windows Server 2019.

Yksinkertaista tietotekniikkaa

Täydellinen virtualisointiympäristö. Virtualisoitu infrastruktuuri nopeuttaa vastaamista liiketoiminnallisiin tarpeisiin, tukee itsepalveluratkaisujen käyttöä ja helpottaa myöhempää siirtymistä pilveen.

Yksinkertaistettu hallinta. Hallintatehtävien laajamittaisen automatisoinnin ja yksinkertaistetun käyttöönoton ansiosta voit keskittyä strategisiin tehtäviin.

Säästä rahaa

Edullinen tallennus. Hyödynnä sijoituksiasi parhaalla mahdollisella tavalla virtualisoimalla alalla vakiintuneet tallennusratkaisut uusissa ja olemassa olevissa laitteissa.

Jatkuva käytettävyys. Varmista liiketoiminnan jatkuvuus käyttökatkot estävillä edullisilla IT-palveluilla, tarvittaessa nopealla palautuksella ja tietojen suojausta parantavalla verkkopohjaisella varmuuskopioinnilla.

Edistä liiketoimintaa

Parannettu käyttö. Sinä ja ryhmäsi voitte käyttää yksilöllistä työympäristöä käytännössä mistä tahansa suojatun Internet-yhteyden välityksellä.

Lisääntynyt tuottavuus. Nauti tietojen ja sovellusten joustavasta käytöstä käytännössä millä tahansa laitteella, samalla kun yksinkertaistat hallintaa ja huolehdit suojauksesta, valvonnasta ja vaatimustenmukaisuudesta.

Tuoteryhmä: 
Valmistaja: 

Kysy hinta myynnistämme! Puh. 010 830 5600 - email: myynti@ohjelmistot.com