Tyhjä

Yhteensä 0,00 €

XMLSpy 2019

Altova XMLSpy 2019 Enterprise Edition on alan eniten ostettu XML-editori ja XML-kehitysympäristö XML-teknologioiden mallintamiseen, muokkaamiseen, muuntamiseen ja virheenkorjaukseen. XMLSpyn taustalla on RaptorXML salamannopeine validointeineen ja käsittelyineen. Se sisältää graafisen XML Schema 1.0/1.1 -editorin, jolla monimutkaistenkin skeemojen suunnittelu on helppoa.

Vallankumouksellinen Smart Fix -validointi raportoi virheet ja ehdottaa vaihtoehtoja niiden korjaamiseen yhdellä napsautuksella tehden vianetsinnästä helppoa. Se luo automaattisesti Java-, C++- tai C#-luokkatiedostoja XML-skeemojen perusteella. Se sisältää myös skeematietoisen XSLT 1.0/2.0/3.0 -editorin, virheenjäljittimen ja profiloijan, sekä uraauurtavan XSL Speed Optimizerin.

XMLSpy tukee jopa älykästä HTML5-, XHTML- ja CSS3 -muokkausta. XPath 1.0/2.0/3.1 Builder / Evaluator auttaa kirjoittamaan ja testaamaan XPath-lausekkeita, kun taas skeematietoinen XQuery 1.0/3.1 -editori, virheenjäljitin ja profiloija auttavat tehokkaiden XML-datakyselyjen muodostamisessa. Kattava JSON-muokkauksen, validoinnin ja konversoinnin tuki sisältää graafisen JSON Schema -editorin. XMLSpy on ainut XML-editori, joka tukee välitöntä XML-dataan perustuvien kaavioiden luontia XSLT:n tai XQueryn kautta. Vahvarakenteiset XBRL-työkalut tukevat XBRL 2.1-, XBRL Dimensions-, XBRL Formula- ja XBRL Table Linkbase -muokkausta validoinnilla ja graafisella XBRL-taksonomiamuokkauksella.

Web-palvelujen työvälineisiin kuuluvat graafinen WSDL designer WSDL 1.1/2.0 -asiakirjojen muokkaukseen, validointiin ja muunnoksiin, sekä SOPA kyselyjen/vastausten hallinta, validointi ja virheenkorjaus. XMLSpy integroituu kaikkiin yleisimpiin SQL-tietokantoihin: SQL Server, PostgreSQL, Oracle, IBM DB2, Informix, MySQL, Sybase, MySQL, Firebird ja Access. Voit muodostaa yhteyden ja tehdä kyselyjä tietokannasta, luoda XML-skeeman, tuoda/viedä tietoja tietokantaskeemojen avulla, luoda tietokannan XML-skeemoista ja muokata relaatio- tai XML-dataa. XML Spy tukee integraatiota Visual Studion ja Eclipsen kanssa. COM- ja Java API- sekä OLE ja ActiveX-kontrollit mahdollistavat sinulle XML Spyn ominaisuuksien käytön ohjelmallisesti.

Tuoteryhmä: 
Valmistaja: 
Otsikko Toimitustapa Hinta
XMLSpy 2019 Professional Edition + 1YR Maintenance ESD 541,00 €
XMLSpy 2019 Enterprise Edition + 1YR Maintenance ESD 991,00 €

Hinnat alv. 0%. Hintoihin lisätään alv. 24%.
Etkö löydä tarvitsemaasi tuoteversiota oheiselta listalta? Ota yhteyttä myyntiimme puh. 010 830 5600 tai email: myynti@ohjelmistot.com.